Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvert a barátnőm, most újra keres, mit tegyek?
Párommal 5 évig voltunk együtt, a vége fele már kezdett ellaposodni a kapcsolat mindkettőnk hanyagsága miatt. Akkor 4 éve voltam nagyon szoros baráti kapcsolatban Krisztivel aki 2 héttel a szakításunk után rányomult az exemre, majd összejöttek és én ezt egy 3.embertől tudtam meg noha Krisztivel minden nap beszéltünk, sokszor telefonon is.
Amikor rákérdeztem hogy hallod Kriszta ez mi? Akkor kuncogott meg mondta hogy jaj hát de már szakítottunk és nem tudta hogy mondja el.
Ezután én nem álltam vele szóba 3 évig mert baromira fájt hogy hazudott nekem az elhallgatással.
Ha odaáll elém és elmondja hogy tetszik neki az exem..hát áldásom rájuk.
Hamar szakítottak.
Kriszti néhány hete (több év 0 kapcsolat után) felkeresett és úgy írogat mintha még mindig "öribarik lennénk" mintha semmi nem történt volna. Mit gondoltok a szituációról?
Miért akar velem barátkozni?
25L
Azért ha a legjobb barátnőm összejön ez exemmel ahhoz igenis van közöm mivel egy olyan lányról van szó akinek en minden titkom elmeséltem, megbíztam benne. Ugyanezt vártam fordítva is hiszen erről szól a barátság.
Ha 2 héttel a szakítás után nyomul ott pedig nem 2 hét alatt alakultak ki érzelmek..ami megint csak gerinctelenség.
Nem így van?
Az őszinteség nem egyenlő azzal hogy valaki lelki szemétláda. Valószínűleg neked csak felszínes dolgokat megosztó ismerettségeid lehetnek..nem lennék a barátod.
Elég szégyen az ha ennyire tartjátok a baráti kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!