Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Átvert a barátnőm, most újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert a barátnőm, most újra keres, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal 5 évig voltunk együtt, a vége fele már kezdett ellaposodni a kapcsolat mindkettőnk hanyagsága miatt. Akkor 4 éve voltam nagyon szoros baráti kapcsolatban Krisztivel aki 2 héttel a szakításunk után rányomult az exemre, majd összejöttek és én ezt egy 3.embertől tudtam meg noha Krisztivel minden nap beszéltünk, sokszor telefonon is.

Amikor rákérdeztem hogy hallod Kriszta ez mi? Akkor kuncogott meg mondta hogy jaj hát de már szakítottunk és nem tudta hogy mondja el.

Ezután én nem álltam vele szóba 3 évig mert baromira fájt hogy hazudott nekem az elhallgatással.

Ha odaáll elém és elmondja hogy tetszik neki az exem..hát áldásom rájuk.

Hamar szakítottak.

Kriszti néhány hete (több év 0 kapcsolat után) felkeresett és úgy írogat mintha még mindig "öribarik lennénk" mintha semmi nem történt volna. Mit gondoltok a szituációról?

Miért akar velem barátkozni?

25L

2020. ápr. 14. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. Valószínűleg nincs nagyon barátja és próbálkozik.
2020. ápr. 14. 16:26
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem vert át, közöd nem volt hozzájuk a szakítás okán. Talán arra gondolt, próbál nyitni, mert értél annyit, hogy már nem haragszol emiatt.
2020. ápr. 14. 16:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Azért ha a legjobb barátnőm összejön ez exemmel ahhoz igenis van közöm mivel egy olyan lányról van szó akinek en minden titkom elmeséltem, megbíztam benne. Ugyanezt vártam fordítva is hiszen erről szól a barátság.

Ha 2 héttel a szakítás után nyomul ott pedig nem 2 hét alatt alakultak ki érzelmek..ami megint csak gerinctelenség.

Nem így van?

2020. ápr. 14. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha válaszolsz neki, rövidesen megtudod, hogy mit akar tőled (veled).
2020. ápr. 14. 16:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Barátkozni szeretne
2020. ápr. 14. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
"....mivel egy olyan lányról van szó akinek en minden titkom elmeséltem, megbíztam benne. Ugyanezt vártam fordítva is hiszen erről szól a barátság" Nem. A barátság nem arrol szol, hogy a lelki szemétládád legyen!
2020. ápr. 14. 16:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Az őszinteség nem egyenlő azzal hogy valaki lelki szemétláda. Valószínűleg neked csak felszínes dolgokat megosztó ismerettségeid lehetnek..nem lennék a barátod.

Elég szégyen az ha ennyire tartjátok a baráti kapcsolatokat.

2020. ápr. 14. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tok mind1 mi volt, az szamit te hogy erzel, ha nem szeretnel, es az irasodbol ez jon ki akkor utasitsd el diplomatikusan, sertodottet nem kell jatszani.
2020. ápr. 14. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem nagyon talált magának új barátokat, vagy igen, de most valaki mást is úgy átvert, mint anno téged és egyedül maradt, most meg játssza a hülyét és úgy akar tenni, mintha meg se történt volna az egész. De igazából teljesen mindegy, miért keres újra, a lényeg a következő: Te tudnál még valaha bízni benne? Képes lennél ugyanúgy barátodként tekinteni rá, eltekintve attól, hogy mi történt a múltban? Ha bármelyikre a válasz nem, akkor hagyd a francba, semmi értelme beszélned vele.
2020. ápr. 14. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
A válasz NEM! Barátnő aki a (volt)pároddal összejön nem barátnő, soha de soha nem bízhatsz benne, akkor meg minek, miről tudnátok beszélgetni? Az ilyen... nem nevezném meg micsoda... aki ezt meg tudja tenni lelkiismeretlen önző skalpvadász, ilyet nem teszünk mi NŐK! Mindegy az hogy már ex volt akkor de érzések akkor még tuti voltak a nagy "barátnő" ebbe tiport bele akkor. Ne állj vele szóba többet vannak dolgok amik megbocsáthatatlanok. Keressen egy haszonszőrűt és cserélgessék egymás levetett ruháit :-)))
2020. ápr. 16. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!