Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még Ő felháborodva és megsértődve?
Szakítottam a barátommal, akivel 5 hónapig jártunk. Már az elején nem stimmelt vele valami. Fiú barátai szinte nincsenek, egy idős embert kivéve, 65 éves. Na az első konfliktus ott kezdődött, hogy engedéllyel egyetlen
egyszer belenéztem a telefonjába és majdnem sokkot kaptam. 1,Van egy nagyon számomra "szimpatikus" barátnője aki állítása szerint haverja. A csaj pózolt egy ismertebb újságban, erotikus képek tömkelegét találtam róla a telefonban. Ha annyira csak haver, akkor ilyen képek hogy kerülnek a mobiljába? 2,Elhívott magával külfödre dolgozni, elvileg kettesben mentünk volna és ezután ráírt egy csinos kolléganőjére ugyanezzel a szöveggel. Azzal magyarázta, hogy 3-an mentünk volna. Na persze. 3,Súlyos mobilfüggő, mikor vele voltam (csak heti 3-szor) le ne tette szinte és csak jöttek az értesítések. Igazából már akkor nem is érdekelt, hogy kivel beszél. Állítólag munkaügy volt. Egész rohadt hétvégén! És a céges telefon akkor miért nem csörgött egyszer sem mellesleg? 4) Ezzel verte ki talán a legjobban a biztosítékot... Megkérdeztem 2-szer tőle, hogy a kollégái, barátai fontosabbak-e vagy én? Nem válaszolt. Ekkor érlelődött bennem a szakítás gondolata. 5 hónap alatt totál hülyére vett, csak a szerelem elvakított. Most már tisztán látok. Nem szeretett, inkább csak kihasznált. Jó parti voltam neki. Rettenetes érzés. 34 éves, de ezzel a felfogással minden normális lány messziről el fogja kerülni. Remélem így is lesz.
"Rettenetes érzés. 34 éves, de ezzel a felfogással minden normális lány messziről el fogja kerülni."
Akkor ezek szerint saját magadat a nem normális kategóriába sorolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!