Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerintetek szünet, szakítás, vagy micsoda?
Figyelt kérdés
A barátommal közel 2 hete összekaptunk. Azóta egyiken sem kerestük a másikat.
26/lány és 30/srác.
2020. ápr. 2. 16:11
21/23 A kérdező kommentje:
Alapból is voltak. 99%-ban ő keresett mindig, én elég passzív voltam. Ezt sokszor szóvá tette.
Most azt írta, arra várt, hátha tanultam az eddigi hibáimból, és keresem őt.
És most hiába ismertem el a hibáimat, jelét nem láttam, hogy meg akarja oldani.
2020. ápr. 3. 13:44
22/23 anonim válasza:
Szórul szóra velem is ez van most. Én írtam neki utoljára 2 hete. Bunkó se voltam. Reakció-0. Én ezt szakításnak veszem.
23/23 anonim válasza:
Azért ha 99% ő keresett és ezt te is alátámasztod, elég egyoldalú kapcsolat lehetett. Fontos volt ez neked egyáltalán?
Akármennyire szeretek valakit, ha nem érzem viszonzottnak (pl. hogy ő 100ból egyszer keres az egyértelmű jele ennek) akkor elengedem, mert mi értelme így, pont így csináltam volna szerintem, nem vágyom én sem egyoldalú kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!