Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez most szerintetek szünet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most szerintetek szünet, szakítás, vagy micsoda?

Figyelt kérdés

A barátommal közel 2 hete összekaptunk. Azóta egyiken sem kerestük a másikat.

26/lány és 30/srác.

2020. ápr. 2. 16:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Alapból is voltak. 99%-ban ő keresett mindig, én elég passzív voltam. Ezt sokszor szóvá tette.

Most azt írta, arra várt, hátha tanultam az eddigi hibáimból, és keresem őt.

És most hiába ismertem el a hibáimat, jelét nem láttam, hogy meg akarja oldani.

2020. ápr. 3. 13:44
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Szórul szóra velem is ez van most. Én írtam neki utoljára 2 hete. Bunkó se voltam. Reakció-0. Én ezt szakításnak veszem.
2020. ápr. 4. 17:26
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha 99% ő keresett és ezt te is alátámasztod, elég egyoldalú kapcsolat lehetett. Fontos volt ez neked egyáltalán?

Akármennyire szeretek valakit, ha nem érzem viszonzottnak (pl. hogy ő 100ból egyszer keres az egyértelmű jele ennek) akkor elengedem, mert mi értelme így, pont így csináltam volna szerintem, nem vágyom én sem egyoldalú kapcsolatra.

2020. ápr. 4. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!