Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békés szakítás nincs is?
A mai világban annyira nehéz elfogadni ha két embernek nem megy már úgy ahogy kéne a kapcsolat? És nem tudnak megegyezni hogy csak maradjanak ismerősök Facebookon is pl letiltás helyett?
3 komoly kapcsolatom volt eddig. Viszont egyiknek sem volt szép a vége. Viszont nemrég vége lett a legutóbbinak, és vagy letiltás van, vagy üzengetés profilon keresztül zenékkel, idézetekkel, nagyon gyerekes ez. És szomorú hogy a vége mindig ez..

Van neked szakítás. Nekem mind az volt , a legelső exemmel mondhatni baráti a viszonyom. Na de ehhez idő kellett.
A legutolsó exemmel is békés lett volna , ha nem hazudik a pofamba , és mivel ezt annyira nem toleralom , így O az egyetlen aki törölve lett. Mindenhonnan. Maga a szakítás békében zajlott , később tudtam meg azt, ami miatt így reagáltam .

Hat éve váltam el, szépen csendben. Az exem ugyan nem akart, ő szívesen ült a langyos kakiban, de én nem az a típus vagyok. Jeleztem többször is, majd azzal fogadtam, hogy beadtam a válást, ez és ez az indokom. Nem igazán tudta megcáfolni, próbált azért rábeszélni, hogy a gyerek miatt maradjunk együtt, de semmi értelme nem lett volna, ezt ő is tudta.
Én elé tettem egy közös megegyezés tervezetet és kértem, hogy véleményezze, vitassuk meg. Azt mondta, rám bízza, őt nem érdekli. Így történt, hogy normálisan váltunk el, és azóta is jó barátok vagyunk, együtt járunk nyaralni, hogy a gyerek számára meglegyen a család feeling.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!