Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap elköltözök attól a férfitól, akit őrülten szeretek. Hogyan éljem túl?
Alapvetoen megértelek, de van a noverem a kb 20 évvel idősebb párjával, 2 gyermekével es a szarkavaró volt nejével és...mindezek ellenére a noverem kitartott, most megházasodtak, nyáron pedig nagybácsi leszek.
Nem mondom, minden tiszteletem az övéké. Persze ehhez ketten kellettek. A lényeg, hogy nekik sikerult.
Én emlékszem a korábbi kérďéseidre is. A te érdekedben mondom, jobb, ha szépen elköltözöl és elfelejted ezt az embert. Nem mindenki tudja elfogadni az előző házasságból származó gyereket. Keress egy olyan férfit akinek nincs gyereke, akinek te lehetsz az egyetlen. Mondom ezt úgy, hogy egyedül neveltem a fiamat fel (teljesen normális válás volt, semmi megcsalás vagy ilyesmi), az apja nem sokat törődött a fiammal, mert az új felesége gyerekei "kellett" legyenek az elsők. És az olyan nem jó apa. Az a jó apa aki a mostani párod, aki imádja a lányát és senkiért nem hagyja el. Te nem tudtál beilleszkedni ebbe a családba, ők előbb szerették egymást, mint téged. Vannak dolgok amiket nem lehet elvenni sem új szerelemmel, sem behodolással. Úgyis csak rosszabodna a helyzet, ha ott maradnál.
Te is meg fogod találni azt aki szeret és akinek nem a második vagy sokadik helyen leszel az életében.
1. váalszolónál apont.
Javaslom za öldöklő szerelem c. filmet! Feltétlen nézd meg. Te rontottad el önzőségeddel, meg is érdemled... előbb kellett volna gondolkodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!