Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találgat rolam exem?
Nem rég szakitottunk, ő mondta ki hogy vége,de igy a semmiből szinte 2nap alatt kialakult ez az egész, neki 2napra rá már volt is barátja,most is vele van,és én nekem is alakuloban másik,de felhivott a mostani barátja mert olyanokat találgatott az exem hogy én követtem őt ilyenek,ami persze nem igaz, és a srác se nagyon hitte el neki szerintem mert elég normálisan beszéltünk,nem volt az a feszültség, de ez mire volt jó az exemnél?
22/F

*miert talal ki rolam
*alakuloban van (egy) masik
*követtem öt meg ilyenek
*mire volt jo az exemnek
A vesszöket se artana hasznalni, valamint jo helyen hasznalni, mert egy katyvasznak tünik az egesz, es haromszor el kell olvasni, hogy mi a francot akar jelenteni a mondat.
Tanuld meg, hogyan kell erthetöen kifejezni magadat.
Amugy nem gyerekek vagytok, es megbeszelted a pasijaval, akkor nem tök mindegy?

Elég magyartalanul fogalmazol 22 éves létedre, meg ez a "találgatás" is inkább tini kategória
Amúgy nekem emelt gyanús ez az "ő mondta ki a szakítást, 2 napra rá lett új barátja"
Akinek két nap elég, hogy továbblépjen, az nem is alkalmas tartós párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!