Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért találgat rolam exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találgat rolam exem?

Figyelt kérdés

Nem rég szakitottunk, ő mondta ki hogy vége,de igy a semmiből szinte 2nap alatt kialakult ez az egész, neki 2napra rá már volt is barátja,most is vele van,és én nekem is alakuloban másik,de felhivott a mostani barátja mert olyanokat találgatott az exem hogy én követtem őt ilyenek,ami persze nem igaz, és a srác se nagyon hitte el neki szerintem mert elég normálisan beszéltünk,nem volt az a feszültség, de ez mire volt jó az exemnél?

22/F

2020. márc. 21. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Kattant, vannak ilyenek. Esetleg fáj neki, hogy te is hamar túltetted magad rajta.
2020. márc. 21. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

*miert talal ki rolam

*alakuloban van (egy) masik

*követtem öt meg ilyenek

*mire volt jo az exemnek

A vesszöket se artana hasznalni, valamint jo helyen hasznalni, mert egy katyvasznak tünik az egesz, es haromszor el kell olvasni, hogy mi a francot akar jelenteni a mondat.

Tanuld meg, hogyan kell erthetöen kifejezni magadat.

Amugy nem gyerekek vagytok, es megbeszelted a pasijaval, akkor nem tök mindegy?

2020. márc. 21. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég magyartalanul fogalmazol 22 éves létedre, meg ez a "találgatás" is inkább tini kategória

Amúgy nekem emelt gyanús ez az "ő mondta ki a szakítást, 2 napra rá lett új barátja"

Akinek két nap elég, hogy továbblépjen, az nem is alkalmas tartós párkapcsolatra.

2020. márc. 21. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég gyanús*
2020. márc. 21. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!