Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szokták mondani, hogy szakítani van jogunk a párunkkal, megcsalással megalázzuk. A szakítás nem megalázó?
Megcsalásnál a pofájába hazudsz. Szakításnál nem.
Megcsalásnál az idejével játszol. Szakításnál nem.
Megcsalni azok szoktak, akik egyszerűen gyáva férgek ahhoz, hogy vállalják az aktuális álláspontjukat, mert féltik a pcsájukat, hogy mi lesz egyedül. Aki bszni tud mással úgy, mint a varrógép, az legyen már nagy ember akkor is, mikor nem csak szopni meg nyalni kell kinyitnija a száját, hanem kommunikálni a párjával és lezárni az ügyet.
Mert szerintem aki nem egy szerencsétlen balfsz, az tud szakítani úgy, hogy nem megalázó, mitöbb, előtte már rég várható, hogy mi lesz. Mert ideális esetben az ember akkor szakít, mikor bebuknak a kapcsolat rendberakására irányuló próbálkozásai. Ezt megelőzően pedig még akkor szól a párjának, hogy a kapcsolat szar, mikor még helyre tudják hozni. Tehát a másik pontosan tisztában van azzal, hogy mi lesz ennek a vége, ha nem rakják rendbe, hónapokkal korábban. Még akkor, mikor csak a konfliktus van és nincs a képben senki más...
Na, kedves félrelépkedők, ezt a mintát lehet követni.
11-es!
Tökéletesen igazad van ebben.. de mindok egy páldát!
Én a feleségemmel 6 évig alkottunk egy párt.. semmi konfliktus nem volt köztünk soha! Minta párok voltunk. Én soha nem néztem egy nőre sem,ő pedig kemény visszautasító hűvös volt minden bájgúnárral.. tehát ő is magasról tett mindenkire. Aztán bekerült egy olyan munkahelyre ahol csak nők dolgoznak és hónapok múlva már azt mondta,hogy már nem szeret. Ennyi. Valami történt vele ott. Mondjuk érdekes módon azóta sincs senkije.
Kérdező, neked melyik esne jobban? Ha eléd áll a feleséged es azt mondja, sajnalom de mar nem erzek irantad semmit, nem akar mar veled lenni. Vagy x idő, honapok evek mulva vagy eled all szinten, vagy valahonnan megtudod, rájössz hogy mar evek ota csal, van valakije. Jobban orulnel ha hónapokig, vagy evekig palira vesznek?
Elhiszem hogy a szakitasnal is megserul az ember lelke, es nagyon rossz,fájdalmas. De még mindig jobb ez mint az a fajdalom hogy atvertek.Alantas dolog a megcsalas, akiben a legjobban bízol az ver at.
Nem a munkahely a hibás, hiába ahhoz kötöd. Lehet, hogy a nőket szereti, erre akarsz utalni? Lehet. És akkor mi van? Ez miért megalázó rád nézve? Ez egy olyan állapot amin nem tud segíteni.
De nyilván, ha nem így van, akkor is elmúlt a szerelem. Ha pedig valaki még élni akar, azzal nem a másikat alázza, hanem magát minősíti.
A szakítás nem megalázó. Te jobban örülnél, ha titokban félre járna? Ugye, hogy nem?
Végül is van az alap állításodban valami igazság, de a szakítás még mindig a kisebbik rossz...
Megalázó a szakítás? Végül is igen. Megalázóbb a megcsalás? Persze...
Kérdezz meg bárkit: inkább szakítsanak vele tisztességesen, vagy keféljenek félre mellette?
Szerinted mit fog választani? :D
Szerintem a megcsalás megalázóbb, mint a szakítás. Mindkettő fájdalmas tud lenni, de szerintem az előbbi sokkal jobban tud fájni.
Neked mi lenne megalázóbb, ha azt hallod, hogy a hátad mögött átment rajta a fél kerület, vagy inkább szakít mielőtt megcsalna?
Illetve, inkább mondja meg, hogy ő még tombolna és ezért szakít, mint hogy azt hazudja, hogy magányra vágyik, majd szintén visszahallom, hogy két hét alatt meg volt neki a fél kerület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!