Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túl lenni rajta? De mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lenni rajta? De mennyi idő után?

Figyelt kérdés

A barátommal 9 hónapig voltunk együtt. Komoly kapcsolatnak mondanám mert terveztünk babát is meg össze is költöztünk. Tényleg nagyon szerettem nem is tudtam volna el képzelni az életem nélküle.

Viszont később aztán rengeteget veszekedtunk kiabaltunk egymással sirtam is nagyon sokat ezért. És mivel nem bírtam már, szakítottunk úgy két hete.

De most mégis úgy érzem túl vagyok rajta és tudnék mást szeretni és akarok is, és ezért bűntudatom van. Hisz annyira szerettem akkor miért van ez így?

2020. márc. 12. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha bűntudatod van akkor lehet még nem vagy rajta túl teljesen (pl. tudat alatt megcsalásnak éreznéd). Meg 2 hét az semmi, még simán visszaeshetsz a sírós időszakba.

Onnan tudod hogy teljesen túl vagy rajta, hogy ha amikor visszagondolsz rá nem érzel semmit.

2020. márc. 12. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy most átmenetileg jól vagy aztán kicsit visszaroskadsz. A túllépés nem egy konstans kifele, vannak jobb és rosszabb időszakok.
2020. márc. 13. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Időt kell adnod magadnak, nem két nap feldolgozni.
2020. márc. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!