Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez elegendő ok egy szakításra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elegendő ok egy szakításra vagy én vagyok a matrica?

Figyelt kérdés

A barátnőm azt mondta, hogy érdekelni kezdte valaki. A csávó a megismerkedésük óta nyomul rá, de állítja, hogy nem történt közöttük semmi. Annyira, hogy még a felesleges harmadikunk nem is tudja, hogy a barátnőm részéről is kölcsönös lett a vonzódás időközben. Azt mondta, nem szerelmes belé és valószínűleg nem is akar vele összejönni. De úgy gondolja, hogy az már problémát jelez a részéről, ha rajtam kívül valaki más is megfogta, és így inkorrekt lenne, ha velem maradna úgy, hogy nem megingathatatlan a kötődése.

Szerintem ilyen időről-időre megesik, ha hosszabb ideje vagy valakivel, és nem feltétlenül katasztrófa. Tudom, ezt vele kéne megbeszélnem, de azóta, hogy ezt feldobta, nem reagál a megkeresésemre.

2020. márc. 9. 00:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jah mondjunk ennél hosszabb sosem volt mert nem ugrottam bele minden fele kapcsolatba vagy szex-kapcsolatba mert sosem ezt kerestem hanem egy rendes partnert... nem 1-2 évre kerestem magamnak valakit hanem hosszabb időre nem az a célom hogy minél több emberrel összefeküdjek!
2020. márc. 9. 12:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha emiatt szakított, akkor elegendő. Van amikor az emberben felébred egy vonzalom és akkor válik égbekiáltóvá a különbség, hogy te jó ég, én becsapom magam, mert ezt sosem éreztem a párom iránt. És mindegy, hogy annak a másiknak kellek vagy nem, rájövök, hogy nem vagyok szerelmes és soha nem is voltam. Mert szerelemnél ez nem így működik. Ott 2 évig nem lesz semmiféle másik. És utána se tud akkora kísértést jelenteni, hogy egy kis vonzalom miatt borítsunk mindent.

Ha elmúlt a szerelem vagy soha nem is volt, akkor vízválasztó lesz a felfedezés, hogy nem azt érzem irántad, amit kéne. Én is emiatt szakítottam. Nem fogok kelleni soha annak, aki iránt érzem, de jobb egyedül.

2020. márc. 11. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!