Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Félek a magánytól, ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a magánytól, ezért nem merek szakítani? 24 L

Figyelt kérdés
Sosem volt sok barátom, de a legtöbben csalódtam, csak a párom az, aki mindent részletesen tud rólam és megért. Viszont egyéb okok miatt ő is nehezen visel engem el, és én is őt. Elvileg szakítottunk 2 hete, de rendszeresen beszélgetünk telefonon. Úgy érzem, hogy a családom és a barátaim nem értenek meg. Sőt, nem látok arra esélyt, hogy ebben a társadalomban még egy ilyen embert találjak. Ha megszűnik ez a köldökzsinór, hogy beszélgetünk, nagyon magamra leszek hagyatva. Ja, ráadásul új városba is költözöm. Egyetemre fogok járni, plusz távmunkázni, szóval szabadidőm amúgy sem nagyon lesz, de mégsem szeretném lelkileg/mentálisan teljesen elhanyagolni magam. Mit gondoltok, menjek el pszichológushoz heti egyszer és az majd megold mindent? Olyan felszínes ez a világ az emberi kapcsolatokban, ill. mint mondtam annyira kevés időm lesz, hogy nem látok más opciókat, segítsetek reményt keresni.
2020. márc. 7. 05:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eljutottal idáig, hogy felismerted azt, hogy szakemberre van szükséged, akkor menj
2020. márc. 7. 05:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel maganyos, egyetemen nagyon sok baratsag kialakul, én is ott ismertem meg a legtobb baratom.

Miert gondolod hogy nem ertenek meg masok? Tényleg valos dolog ez vagy csak bemeseled magadnak? ( Mivel nagyon sok ember van, nagyon sokan atmentek azon amin te is, vagy akqr rosszabbon, szoval nem hiszem hogy nem tudna mas megerteni a problemad )

2020. márc. 7. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az élet számos lehetőséget fog hozni ismerkedésre, most kezdődik egy teljesen új időszak életedben. Új emberek, minden új lesz.
2020. márc. 7. 06:54
 4/5 Bence_ ***** válasza:
75%

Menj, tedd rendbe magad!

Az, hogy magaddal jól elvagy, alapnak kéne lennie.

Amint legyőzöd a félelmed, az önbizalmad is nő, normálisabb emberekkel fogod magad körülvenni.

2020. márc. 7. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezen mentem át, de tudtam, hogy nem folytathatom a kapcsolatot csak azért mert félek a magánytól. Hazug és megalázó dolog ha nem azért vagy valakivel mert őszintén akarod, hanem azért mert eszközként használod a saját félelmeit csillapítására. Plusz ezzel csak megy az időtök. Egy egeszseges pszichéjű felnőtt ember nem tarsfuggo, képes egyedül is létezni.

Kb 3 hónapig a szakítás után rossz volt, rövid kapcsolatokban is belekeveredtem, de aztán egyszercsak helyére álltak a dolgok, rájöttem mennyi ismerősöm és barátom van tehát nem vagyok magányos, plusz rájöttem hogy magamban is mennyire kompetens, önálló ember vagyok aki egyedül is boldogul.

24/F

2020. márc. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!