Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám miért nem volt kedves?
4 hónapig voltunk együtt. Ő volt az aki szakított velem, de valójában már nekem is elegem volt belőle. Hiába telt el a szakítás óta egy év, de ezek ellenére én még mindig utálom, és sajnos azóta kapcsolatot se voltam képes kialakítani. Többször is megsértett engem bizonyos dolgokkal. Szinte mindenbe beleszólt pl. ha ülök, akkor miért ülök stb. Sokszor érdeklődött mi van velem, hogy mit csinálok.
Egyszer azt mondtam neki, hogy programom van, és hogy később tudunk találkozni, de aztán később azt mondta hirtelen hogy valami közbejött neki.
Volt olyan hogy társasoztunk, és ha én nyertem akkor olyan volt, mint ha nem tetszett volna neki.
Az exeit is szidta nekem, még egy olyan nőt is akivel csak egyszer randizott. Azt mondta reméli hogy Isten megveri őket.
Ha megbántott valamivel mindig azt hogy csak viccelt, és én vagyok érzékeny. Ha valami nem sikerült előfordult hogy kinevetett. Volt úgy csak úgy a lábamra lépett, és nem véletlenül.
Volt úgy hogy megszólta az olyan nőket akik hamar teherbe esnek valakitől. Ahhoz képest ő már 2 hónap után felcsinálta a barátnőjét.
Meg elmondta hogy a könnyűvérű nőket hogy kínozná meg.
Rossz látni hogy ő most bezzeg boldog, engem meg hogy megbántott.
Az utánam következő barátnőjét elvette feleségül, mindössze 4 hónap után, és már terhes is tőle. Ilyenkor elgondolkodom azon hogy más nőkkel ő is jobban tud bánni, csak engem nézhetett le ennyire, és ez rossz érzés nekem.
Ez a nő tőle és tőlem is idősebb, és persze neki diplomája is van, nem úgy mint nekem.
Most biztos kinevet engem, amiért egyedül vagyok, és nem sikerült találnom senkit, mert azt mondta ismerős szingli nőkre, hogy jobb lenne pasit fognának maguknak, és hogy biztos azért nincs senkijük mert senkinek se kellenek.
Hozzátenném ezzel a nővel abban a hónapban jött össze, mint velem, és akkor vette feleségül, mikor engem elhagyott.
Mit bánkódsz miatta? Végig bunkó volt veled a kapcsolatotok alatt. Egy idegen kedvesebb ennél.
És mire irigykedsz? Miből gondolod, hogy boldogok? Veled kavart, miközben már a nővel járt. Gondolom, azért vette el, mert becsúszott a gyerek. Gyanítom, hogy ezzel a nővel is olyan bunkó, mint veled. De biztosan vetítenek a külvilág felé, hogy ők milyen szép kis család.
Ne foglalkozz vele. Magaddal foglalkozz. Ne valaki más kapcsolatával. Főleg így, hogy nem is volt se hosszú, se jó, se bensőséges a kapcsolatotok.
128x kiírhatod, a megoldást nem itt találod. Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez.
Nem normális, ha évekig foglalkoztat egy 4 hónapos, de már akkor is rossz kapcsolat.
Én nem értelek. Legalább 10 kérdést feltettél már itt. Mindenki írja a pszichológust első perctől, de soha nem reagálsz ezekre a hozzászólásokra. Voltál? Miért nem jársz? Mitől félsz?
Csak fújod a szánalmas szövegedet.
Nem veled van probléma a csávó volt nárcisztikus manipulatív es primitív és óvodás. Valószínűleg a diplomas hölggyel nem merte ugyanezt csinálni csak kérdés friss házasság után mikor fog kibújni a szög a zsákból a pasi részéről mert előbb utóbb ki fog. Egyeb pszihologiai dolgot nem írok van egy két mondata ami gyanus de igy keves az információ.
Azért nincs senkid mert félsz hogy megaláznak újra és fáj hogy nem tiszteltek, majd idővel tudsz nyitni de ezen tapasztalat legyen a mérce hogy mostmár tudod mi az ami nem!
Hidd el nem minden pasi ilyen!
Nem, a pszichológusra sose érkezik reakció. Nem lesz változás, amíg nem lesz gyakorlati szinten is segítségkérés, azzal, hogy folyamatosan ide ömleszted újra és újra és újra kiírod, azzal nem fog megoldódni.
Minimum több mint egy éve írogatod ki e kérdéseket. Biztosan élvezed, vagy örömöt okoz, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!