Miért sírom el magam, ha valaki kedves hozzám?
30 éves felnőtt nő vagyok, komoly szakmában dolgozom, egy emberileg elképesztően szuper munkahelyen, esküvőre készülünk a párommal. Az életem most kezd egyenesbe jönni egy nagyon nehéz gyermekkor-fiatal kor, és a testvérem és édesanyám pár évvel ezelőtti tragikus elvesztése után.
Erre ilyenek történnek, hogy fogorvoshoz mentem, nagyon izgultam előtte, de egy tündéri doktornőhöz kerültem és egy szintén kedves asszisztenshez. Mikor kiléptem a rendelőből, a semmiből rám tört a zokogás.
Tegnap a főnököm írt egy kedves, bíztató SMS-t és ettől is potyogni kezdtek a könnyeim.
Pont most fogok megbolondulni, amikor már minden kezd jobbra fordulni?
Magad magyaráztad el hogy miért. Mert szeretteidet vesztetted el, érzékenyebb lettél - mint sokan akik ezen átmennek, és ha történik valami kis jó, már arra így kicsordulsz...
NemÉrtem egyébként, hogy ez miért bolondság hogy érzelmesebb lettél a tragédia által. Én ennek örültem… Ugyanis 10 év távlatában illetve négy év majd kettő év távlatában azt látom, hogy sokkal(!!!) jobb ember lettem tőle, mint aki előtte voltam...
Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok terhes és szeret a párom is :)
Valóban megváltoztattak a tragédiák, de eddig mégsem sírtam ilyenek miatt. Talán mégsem léptem még tovább.
A többi válasz is hasznos volt, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!