Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok oda érte hogy ha tudom hogy jobbat érdemlek?
1 hete szakított velem a barátom mert hogy ô nem akar kapcsolatot és hogy ezt nem tudja tovább folytatni velem. 2 hónapig voltunk együtt és addig minden rendben volt amíg nem kezdôdött el az iskola (2 hete) és akkor elkezdett engem kerülni, nem is szólt hozzám egy hétig a suliban. A hónapfordulónkon, valentin napon sem gondolt rám ami nagyon rosszul is esett mert én meg kedveskedtem neki. ( és többször utaltam rá hogy ez nekem fontos )Leültem vele beszélni hogy ezek nekem rosszul esnek hogy nem törôdik velem, hogy társaságban levegônek néz. Aztán szakított azzal a címszóval amit mondtam még az elején. Olyan rossz hogy ô tök jól van én meg szarul vagyok mert tudom hogy csak ô fontos nekem és ô meg nem szeret engem. ( Osztálytársak vagyunk egyetemen. Én 20 ô meg 23 éves )
Miért vagyok ki tôle ha tudom hogy jobbat érdemlek?
Valami tanács hogy jobban érezzem magam suliban és hogy könnyebb legyen?
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!