Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudok túl lépni az exemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túl lépni az exemen úgy érzem meg bolondulok Hogy oldhatom meg?

Figyelt kérdés

Már fél éve ki be mászkál az életembe 😭😭😭 és én mindig meg bocsájtok neki

El hagyott egy másik lány miatt és ahányszor fel jön pár nap múlva, vissza megy a lányhoz

Tudom hülye vagyok, nagyon gáz én magam is látom, de nem tudom mit tegyek hogy tudjak túl lépni végre rajta

Új városba élek egyedül senkit se ismerek külföldről jöttem haza, így dolgoznom egy ideig nem kell, nem ismerek senkit és nem tudok senkivel se beszelni a problémáimról

Úgy érzem meg bolondulok valaki valami tanács!😭

2020. febr. 25. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Első lépés: MINDEN kapcsolatot szakíts meg vele. Másképp sehogy sem fog sikerulni
2020. febr. 25. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszer és mindenkorra ignoráld, tiltsd le mindenhonnan és dobj ki mindent ami rá emlékeztet.

Próbálj társaságba menni, hogy ne otthon üljél és tereld el a gondolataidat. Ha nők között érzed jól magad akkor menj el edzeni, zumba, hasonló, ha fériak körében akkor edzőterem, esetleg táncolni valami SALSA-AFRO helyre. Ha férfiak vesznek körül és udvarolnak akkor el fogod felejteni az exed rövid időn belül.

2020. febr. 25. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Tényleg nem vagy 100-as.....

De a brühühüt hamar fejezd be. ÉS menj minél többet társaságba és ne a net előtt brühühüzz meg a sírós zenék meg volt képeitek előtt...

2020. febr. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!