Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulok meg?
Párszor baratkozott velem olyab pasi , az eletben , akiben nem láttam a ferfit , es jólesett a tét nélkuli haverkedes .
Nem csaptam be öket , miutan esetleg bepróbalkoztak , szóltam , hogy inkabb nem.
De minden megfordult , mihelyst megtudtam , hogy nem élnek olyan ” unalmas” életet , ahogy a elkepzeltem volna , ugyanis ha kapcsolatot kezdenék veluk , kemeny konkurrenciám lenne , azaz baratnök vannak a hátterben
Attól a perctöl kell a pasi , nyomozok a Facebookon , hetekig figyelem a kapcsolatait , eszméletlen szerelemre gyulladok es úgy érzem meg kell szerezzem ezt a ferfit !
Hònapokat vesztek az eletemböl ilyen helyzetekre.
Nem ertem , hogy miert aktivalódok a kihivásra, es fordulok ki magamból .
Hogyan tudnam magam leallitani ?
Te Drágaságom, maga vagy az idióta liba definíciója! Ha a szótárban fellapoznád, ott lenne a fotód!
Az ilyenek, mint Te, meg is érdemlik, hogy hoppon maradjanak. Nem a pasik kellenek neked valójában és nem szerelem az amit érzel, csak irigység. Az kell, ami nem lehet a tiéd és csak addig érdekes, amíg nem a tiéd. Az ilyenektől Isten óvjon minden normális férfit.
Gyerek vagy fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!