Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár nagyon szereti a közös kutyat, akkor szakitaskor ki viszi?
Aki elmegy az láthatja még a.kutyat,ha az félig a sajátja is ? Olyan majdnem mintha kozos gyerek volna. Ugy ertem elviheti setalni vagy jatszhat vele? Vagy a kutya 1 hétig itt 1 hétig ott?
Volt már valaki ilyen helyzetben?
A kutya jogilag tulajdon, nem olyan, mint egy gyerek. Kb. mint egy szekrény, vagy egy fotel.
Kutyásként azt mondom, hogy természetesen meg kell beszélni, hogy a kutya mindkét féllel találkozhasson, hiszen mindkét gazdihoz ragaszkodik. Azzal maradjon, aki neki A gazdi. Mindig van ilyen, de megegyezés alapján láthassa a másik fél is.
Egy ismerősömék úgy oldották ezt meg, hogy a hölgynél maradt a kutya, mert ő volt neki az igazi gazdi, de egy-egy hétvégére elviszi a pasi is magához. Illetve ha a hölgy nyaralni megy, vagy van valami dolga, akkor előtte odaadja a ferfinak a kutyát felszereléssel együtt és így tudja, hogy jó kezekben van. Ők nem egy városban laknak, de megyén belül él mindkettő.
Hát igen, igazi kutyásoknál ez majdnem ugyanolyan gond, mint a gyerek. Ne várd, hogy megértsék a problémád azok, akik nem igazán kutyásak. Lehet, ha az Állattartás - Kutya kategóriában tennéd fel a kérdést, több használható választ kapnál.
Én nem voltam ilyen helyzetben, mert a mellettem levő férfiak soha nem ragaszkodtak annyira az én kutyáimhoz, hogy egyáltalán valaha is látni akarták volna őket szakítás után.
Viszont ha lett volna olyan párom, aki magáénak érezte volna a kutyánkat, akkor vagy soha nem szakítok vele vagy megértettem volna és jól esett volna, ha időnként vele akar lenni. Volt olyan párom, akinek kedvence a legöregebb kutyusom volt, de szakítás után soha meg nem kérdezte, hogy van, pedig időnként beszéltünk. Nekem jól esett volna, ha megkérdezi.
"Én le tudnék mondani a kutyáról, ha ezzel megszabadulok a nőtől, aki sok időmet és pénzemet is elvitte."
Hát persze mindenki a te minimálbéredre pályázik örök kesergő...
Amúgy hihetetlen mennyi primitív férfi szól ehhez is hozzá, lényegében sima, egyszerű emberi-szocializációs dolgokat is fogyatékosként kezelve. Az első oldalon hüledező érzelmi analfabétákra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!