Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár nagyon szereti a közös kutyat, akkor szakitaskor ki viszi?
Aki elmegy az láthatja még a.kutyat,ha az félig a sajátja is ? Olyan majdnem mintha kozos gyerek volna. Ugy ertem elviheti setalni vagy jatszhat vele? Vagy a kutya 1 hétig itt 1 hétig ott?
Volt már valaki ilyen helyzetben?
:D Ez kéééész!
#Kérdező
Mint a gyerekfelügyelet, csak tisztességesebben, kétheti vagy havi eloszlásban. A kutya megjegyez. Vagy válasszon a kutya, kit tekint elődleges "gazdinak"?
1. :D
Én is ezen gondolkoztam kérdező mostanában.
Egy éve van közös kutyánk.
Mivel barátom jobban keres, és tud vezetni, így valószínű nála maradna.
(Kutyafuttató csak autóval elérhető tőlünk, pl.)
Azt nem tudom lenne-e "láthatás". Ez helyzettől függ, vagy hogy milyen viszonyban váltok el, kihez kötődik jobban a kutya.
Egyik ismerős párnál volt ilyen helyzet, ott a férfinél maradt, mert a csaj megbízhatatlan volt és a kutya jobban kötődött a férfihoz.
Ezzel az erővel a kutyának is legyenek jogai, adjunk neki szabad akaratot.. mert ha azt vesszük akkor egy rabszolga.
Én le tudnék mondani a kutyáról, ha ezzel megszabadulok a nőtől, aki sok időmet és pénzemet is elvitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!