Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért csak most teper? Rossz hatással voltam rá?
Amíg együtt voltunk kakilt az egész kapcsolatba. Mármint oké nem veszekedtünk és nem volt velem bunkó,elkísért ide-oda,szívesen volt velem. De még mikor megismerkedtünk járt edzeni,diétázott olyan 95kg volt. Erre összejöttünk és le se ment egy hét múlva többé,de még ez oké csak mellé elkezdett zabálni. Hiába mondtam,hogy ezt nem kellene őt nem érdekelte.
Hiába szóltam ezer dolgról,hogy légyszives járj edzeni ,ha nem is kondizol csak egyél kevesebbet,nem-nem 105kg lett de folyamat zabált. Ez még talán el is néztem volna mert van 50 éve lefogyni.De feljött hozzám és csak a telefont bámulta.Ha kérdeztem mit nézel rajta akkor "meccs,messener" .PErsze este azért vagy 3-5x szexelni akart...soha sehova nem mentünk kb. Virágot is úgy kellett kikönyörögnöm tőle. A boltban is képes volt végig nézni,hogy kifizetek egy zacskó chipset. Soha nem kedveskedett kb semmivel.
Na mindegy,közben megismertem valakit aki megőrült értem. Tényleg ő a tökéletes ellentéte volt,folyamatosan mondta,hogy gyönyörű vagyok,mindig meglpett valmivel,visz programokra,soha nem engedi hogy fizessek,tervezi a közös jövőt,mellettem maximum munka miatt veszi elő a telefont,mindennap elmondja ,hogy mennyire akar engem stb...
Elmondtam a barátomnak,hogy van más akivel szívesebben lennék és bele is szerettem. Erre kb megőrült,kondizik,diétázik,naponta 20x is ír ,szerlems levelek,versek stb stb. Azt mondja,hogy én vagyok neki az igazi és legyek vele és ilyen amrad örökre...
Kicsit idegesít,hogy amíg együtt voltunk nem érdeklete semmi,most hogy mondtam van más is aki jobb azóta 180 fokos fordulat... Kicsit sértőnek érzem ezt.
Ő nagyon vissza akar jönni...és nem érti ,hogy én már a másik fiúba vagyok szerelmes és őt akarom.
Ha a srác olyan mint én akkor:
Nagyon nagyon szeret téged és sajnál mindent.
De már késő. :(
1 ? :D
és miért viselkedtél te is így?
Mert hülye vagyok.
Egyszerűen nem tudom elmagyarázni...
Megnyugodott a lelkem hogy van valakim úgy éreztem többet nem kell erőlködnöm hogy legyen valakim akivel kölcsönösen szeretjü kegymást. Szedtem fel pár kilót meg... Mindegy...
Én viszont néha azért adtam ajándékot exemnek meg fizettem én ahogy illik.
Viszont ha most teper érted akkor tudnod kell hogy talán jobban szeret téged mint te azt gondoltad volna.
Én is úgy gondolom,hogy kb fél évig ilyen lenne azután megint átváltana.
Szerintem egy felnőtt ember jelleme nem fog megváltozni.
Hát van aki nem változik. Van aki meg annyira szeret valakit... Csak ki kell nyitni a csipáját. Lehet ehhez egy drasztikusabb dolog kell. Pl. egy szakítás.
De te döntésed. Lehet segítene neki hosszútávon ha nem foglalkoznál vele. Most összetörne lelkileg viszont így biztos nem hagyná hogy ilyen legyen ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!