Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jelent valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent valamit vagy van még remény?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel. És láttam hogy azzal a plüss macival alszik amit még én vettem neki annó. Régebbi kapcsolatából mindet el ajándékozta ami ilyen volt ( emlék stb) de a tőlem kapott dolgot nem dobta ki. Esetleg van vmi remény az alagút végén hogy újra együtt lehetünk? tudom gyerekes felfogás de én még szeretem.

2020. febr. 16. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom és tudom hogy nehéz de szerintem engedd el. Ha már azon kapod magad hogy ilyen kis apróságokat veszel észre akkor...

Hát a lényeg hogy ringasd magad reményekbe.

Tudom hogy nehéz, de legyél erős!

2020. febr. 16. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:

NE ringasd magad...*

Bocsi

2020. febr. 16. 10:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Remélem elgondolkozik és hiányzom neki lehet én ezt érzem
2020. febr. 16. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha jól nézel ki, és nem talált még jobban kinéző pasit helyetted, akkor vissza fog menni hozzád. Ha talált jobb képűt, akkor nem.
2020. febr. 16. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy évig aludtam az exem pólójában, mégsem akartam vele újrakezdeni.
2020. febr. 16. 10:33
 6/8 A kérdező kommentje:
csak azt furcsálom h a volt pasija ajándékait kidobta stb..az enyémet viszont nem mert tudom hogy azt én vettem neki.
2020. febr. 16. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem jelent semmit.
2020. febr. 16. 11:30
 8/8 A kérdező kommentje:
és hogy hódíthatnám vissza?
2020. febr. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!