Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni?
2 hete dobott a párom. Voltak vitáink, többször is, de általában teljesen hülyesegeken vitatkozott velem. Az elmúlt időszakban viszont mindig az volt, hogy pakoljak össze és költözzek el. Persze én mindig nemet mondtam, de ezekre a vitákra rá 10 perc s semmi baja nem volt. Ölelt, puszilt, stb. De amikor én mondtam, hogy akkor összepakolok akkor viszont nem engedett. Viszont 2 hete egy reggel semmi baja nem volt, eljöttek a családom hozzánk, amire teljesen felkapta a vizet, hogy én miért nem szóltam neki erről. Hisz édesanyammal tudom jól, hogy mostanába nem volt jó a viszonyuk. Erre össze szedte a cuccom és elzavart. Aztán jött az a duma, hogy ő már nem vonzódik hozzám, stb stb.
Rohadt szr volt ez az egész, illetve az is. De mind e mellé azt akarja, hogy felejtsem el, ne gondoljak rá..de mégis keres. 24-én irt karácsony alkalmából, amit elég nevettségesnek tartok, hisz hogy lenne boldog karácsonyom?! Aztán nem beszéltünk 3 napig. De tegnap megint megjelent, hogy én miért tüntem el? Miért nem írok? Egyszer az jön le, hogy még akar, utána a következő mondatával hogy nem. Én azt érzem, hogy maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, csak makacs s önfejű..
Mit csináljak? Mire jobban vagyok, akkorra mindig megjelenik, képet küld..:(
F25
Dehogy igyekszel. Persze, hogy "nem megy", mert nem is akarod hogy menjen. A ribkó nagyon jól tudja, hogy bármit megtehet veled, megalázhat, kidobhat mint egy rongyot, te úgyis újra meg újra visszatérsz hozzá. Azért ír és küld képet, mert a nyomorult életét az édesíti meg, hogy egy másik emberi lényt bánthat és tehet tönkre. Te meg vagy olyan hülye, hogy hagyod is neki.
Legyél már férfi és szabadulj meg tőle. Vagy picsogj tovább mint egy óvodás.
Nem picsogok, síránkozok. Csak a miértre lettem volna kiváncsi. De mai nappal így meg is beszéltük, hogy hanyagoljuk egymást. Nem ír, nem keres. Bízok is benne, hogy be is tartja.
Jelenleg kicsit megkönnyebülve érzem magam. Nem feszit a mellkasom, se semmi feszültség. Remélem így is marad már!
Köszönöm mindenkinek a válaszát, segítségét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!