Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar teljesen tönkre tenni?
Figyelt kérdés
Szakított velem az exem,azzal az indokkal hogy egy féltékeny... vagyok. Beismerem tényleg az voltam, de oka volz. Állandóan azzal jött mennyire fontos az őszinteség, ennek ellenére folyamatosan dugdosta a beszélgetéseket, ha csak ki ment a szobából már zárta is a gépét. Együtt éltünk nem vagyok vak. Ráadásul egybe is boronálták őket. Számon kértem, én lettem a szemét. Mert én meg akarom szabni kivel barátkozzon. Majd szakított. 1 hétre rá felvetette hogy ha változom folytathatjuk. D eismét ugyan azt csinálja csak most mással. Ha otthon vagyunk vagy játszik, vagy épp chetel a kis barinőjével. Ki borultam és számon kértem. Erre most megint én vagyok az aki féltékeny, pedig nem. Csak szerettem volna egy kicsit vele lenni. Miért csinálja ezt? Teljesen tönkre mentem már idegileg, pszichiáterhez kell járnom, annyira ki vannak az idegeim már2019. nov. 2. 21:11
2/8 anonim válasza:
At kene forditani a kapcsolatot hogy ne neked kelljen felni hogy elhagy megcsal, hanem neki kelljen aggodnia hogy kit veszit el.
Valami hierarchia van. Nem vagytok egyenlök a kapcsolatban. Azt kell lebombàzni.
A nyilt feltekenyseggel tényleg csak magadat jàratod le es csak tàmadasi felületet adsz. Ha megcsalna azt is ràd fognà. Te meg azt is bevennèd hogy te hajszoltad masik nöhöz.
Ne amatör legyel kapcsolat iranyitasaban hanem profi
4/8 anonim válasza:
Hát, én már rég dobtam volna a francba. Nem jobb a nyugalom? Minek kell neked egy ilyen gyökér? Nem szeret, nem tisztel téged.
5/8 anonim válasza:
Lehet idegesíteni akar csak, de lehet tényleg okod a féltékenységre. Keress bizonyítékot, hogy valóban megcsal-e! Nem mondom, hogy nyomozz utána folyamatosan, de továbbra is figyeld a jeleket. Pl. továbbra is lesz-e olyan, hogy dugdossa a beszélgetéseket, lecsukja a gépet, ha belépsz. Majd mondd meg neki ezek után, hogy ennek így nincs értelme, hogy titkolózik. Legyen őszinte veled!
6/8 anonim válasza:
Ha akkor sem vall színt és csak össze-vissza beszél, hagy ott még mielőtt idegileg tönkretesz...
7/8 anonim válasza:
A kerdes az volt, h miert..
A valasz az, h valszeg nem szeret.
Ezt te is tudod.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az a fontosabb kérdés, hogy te miért csinálod ezt saját magaddal?
Pontosan látod, hogy mi csinál, miért vagy mindezek után vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!