Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint hat éves kapcsolat végét hogy lehet feldolgozni?
Lehet hülye a kérdés, de nem tudom mit kezdjek magammal. Tudom-tudom, barátok, idő, sport stb... de semmihez nincs kedvem.
A kapcsolatunk igazaból sz*r volt már a végén nagyon. Semmmi bizalmam nem volt felé és 24 évesen rájöttem, hogy nem ő lesz akinek gyereket szülök ebben a bizonytalanságban. Többször átvert, és most épp nem történt semmi, hanem higgadtan, átgondoltam és erre jutottam. De ettől még nagyon rosszul vagyok, mert ő jelentett nekem kb mindent ... Úgy érzem hogy megölöm az egyik felem ,hogy a másik egyszer igazan boldog lehessen.
Tudom, hogy hosszútávon kb tönkretett volna, már reálisan látok mindent. Mégis kb őrület ami a fejemben van... Mit tehetek hogy kicsit is jobb legyen?
Egyértelműen az tudna változtatni, ha,
1, kicsit sulykolod magadnak a negatívumokat,
2, csökkented azokat a dolgokat, amik rá emlékeztetnek,
3, elfoglalod az elmédet.
Magyarul k**úrvanagyot csalódtál....
Amúgy kb úgy mint egy 3 ,4 vagy 8 éves kapcsolatot vagy 15 éves kapcsolatot. Nem első sorban az együtt töltött évek mennyisége számít.
Hanem , hogy azok az idők hogyan teltek. sokszor egy 1-2-3 éves kapcsolat tartalmasabb igazabb, őszintébb, mélyebb vidámabb mint egy 10 éves.
Kevés ember van aki ezt nem szívja meg, és mindenki feldolgozza túléli, van 1-2 problémásabb agyilag akiknek kell pszichiáter esetleg , de az kevés.
Azt csináld ami jólesik, van időd bőven!
Először is, légy magadra büszke, hogy volt erőd kilépni időben egy rossz kapcsolatból.
Másodszor pedig, gondolkozz el,mi a kedvenc idotoltesed,mivel tudod magad legjobban lefoglalni,elfoglalni!?
Na, azt csináld.
Harmadszor, mozdulj ki!
Jön a jó idő, jönnek a napsütéses napok,hetek... ha nekem rossz kedvem van, és kimozdulok, mégha csak egy laza séta is, egyből valahogy jobb kedvem lesz, persze nem vagyunk egyformák.
Kiirtad magadból, már az is segíteni szokott, segített is.
Nincs ezzel semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!