Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi éri meg? Tapasztalat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi éri meg? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Mélységes szerelemért(valamikor bonyodalommal fűszerezve)élni? Vagy egy "jó emberrel" élni az életet,aki iránt nem tudok szerelmet érezni ellenben elvagyok? A szerelmem igaz mélységes régóta tartó de egyszer nagyon megbántott.A szívem mégis hozzá húz.
2020. jan. 30. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, a "jó embert" hagyd békén kezdésnek.

Mivel bántott meg a másik?

2020. jan. 30. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmedert, mert csak mellette lesz nyugodt a lelked
2020. jan. 30. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Kapcsolatunk eleje viharos volt,mindenre érzékenyek voltunk,egyszer eltűnt az életemből két hétre,nem volt más neki ez biztos,mégis az a két hét érzelmileg hazavágott,nem akarom többet átélni amit akkor. Hogy miért tette azt letisztáztuk az már nem is játszik mégis bennem van a félelem mégis szeretem csak őt miközben mással vagyok ami egyrészről jó mert ideig óráig segít felejteni de érzem ez így nem az amit szeretnék.
2020. jan. 30. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Majd idővel elfelejted, fölösleges visszamenni egy olyan emberhez aki megbántott és valószínűleg nem is érdekled. Nem hiszem hogy fájdalmat és bizonytalanságot akarsz.

A másikat meg hagyjad, mert jelen pillanatban csak kihasználod gyógykapcsolatként, ami elég szemét dolog vele szemben. Utána meg úgyis csak eldobnád mint egy használt rongyot.

2020. jan. 30. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmet nem csak egyetlen ember irant lehet erezni az eleted soran. Aki megbantott, azt felejtsd el, akibe nem vagy szerelmes, azt is.
2020. jan. 30. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem! Akit te szeretsz mindig meg fog sebezni, aki téged, azt te fogod..
2020. jan. 30. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sok csalódott ember van itt úgy látom döntésem mégis az hogy a szerelmemért próbálok élni. "aki egyszer megbántott..." emberek vagyunk. Mindenkinek vannak gondjai olyan helyzetek. Mindenki megbántott már valakit de eldobni ezért mindenkit nem lehet pláne ha SZERETEM!!! Remélem még sokan vagyunk így... Most én bántom majd meg a jelenlegi partnerem de ismerem annyira hogy megérti... Ő is szeret még valakit aki nem én vagyok csak épp nem lehet vele. Sok örömet mindenkinek!!!
2020. jan. 31. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!