Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Tanácsok, vélemény, tapasztalat?
A sztori a következő:
Nyár elején szakítottunk barátnőmmel. Szépen váltunk el, jóban maradtunk. 3éves volt a kapcsolat. Nyáron elkezdett rólam terjeszteszteni egy gyerek pár dolgot amit az exem megcsalásnak élt meg.(ez nem volt igaz amit mondtak neki). Ami a fontosabb a tortenetben hogy osszel rairtam mert nagyon hianyzott ..en is hianyoztam neki de rossz ember voltam a szemeben .
Kozben az egyik haverom meg elkezdett nyomulni ra.
Most ott all a dolog hogy en letusztaztam magam de valoszinuleg a masik gyerek kapja meg az eselyt mert meg nem ulepedett le benne az a dolog amuket mondtam neki .
Ilyen fos helyzettel mit lehet kezdeni? Az elfelejtés nem megy , ezt probaltam nyaron.
Azt lehagytam hogy haverom(elkuldtem a pic.aba mar) mar akkor rairt mikor szetmentunk ...most 3honappal kesobb folytatta az irkalast , meg eljatszotta a szokeherceget.
Es sumak gci modon 1napja szolt a dolgokrol .
Kozben 2hete a lannyal meg arrol beszeltunk h lesz kozos jovonk csak meg ido kell neki ... Es ez a ket het alatt jatszotta a szokeherceget a gyerek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!