Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A történeteitek érdekelne nemtől függetlenül?
Nos. Mindenki életében eljon a nagybetűs szerelem, amikor rózsaszín lát, pillangó a gyomorban, minden klappol, meg van a kémia, az izgalom. Nem kell sorolni, tudjátok miről beszélek. Azt nem tudom hogy legtöbb esetben hogyan végződik az biztos vagy jól, vagy rosszul. Engem az utóbbi érdekelne. Nekem több mint egy éve volt egy csalodasom. Meg csaltak, elhagyott egy másik lanyert. És ez egyik pillanatról a másikra úgy, hogy én semmit nem vettem észre belőle. Nem reménykedem, mert ha úgy is alakulna hogy vmi okból kifolyólag mégis én kellenek. Úgysem fogadnám vissza, viszont nem hazudok az lenne az igazi megnyugvás a lelkemnek ha utoljára az arcába tudnék röhögni, hogy már nem kellesz. Szóval a lényeg! Nálatok hogy történt végül? Sok nőtől férfitól hallottam, hogy eddig minden exuk rajott mégis ok azok akik kellenek nekik. Tényleg ez a gyakoribb? Hogy előbb-utóbb mind megbanja? Köszi ha elolvastam, köszi ha válaszolsz is 😊
24/L
És azóta se keresett?
Nekem is sok minden meg fordult a fejembe már. Hajón dolgozott egyébként pincér ként. De tudjuk mik mennek ott. Nem tartom kizartnak h néhány kogazdag vendég pénzt ajánl fel egyéb szolgáltatásokért cserebe
17 vagyok.
Most meg a kedves ex lájkolgatja a nagyon régi bejegyzéseimet. Az újakat nem látja, hiszen nem ismerősöm.
Hogy ezt miért csinálja ? :D Nem tudom.
Figyelemfelkeltes.
De amúgy nekem ez kicsit szánalmas már 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!