Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A történeteitek érdekelne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A történeteitek érdekelne nemtől függetlenül?

Figyelt kérdés

Nos. Mindenki életében eljon a nagybetűs szerelem, amikor rózsaszín lát, pillangó a gyomorban, minden klappol, meg van a kémia, az izgalom. Nem kell sorolni, tudjátok miről beszélek. Azt nem tudom hogy legtöbb esetben hogyan végződik az biztos vagy jól, vagy rosszul. Engem az utóbbi érdekelne. Nekem több mint egy éve volt egy csalodasom. Meg csaltak, elhagyott egy másik lanyert. És ez egyik pillanatról a másikra úgy, hogy én semmit nem vettem észre belőle. Nem reménykedem, mert ha úgy is alakulna hogy vmi okból kifolyólag mégis én kellenek. Úgysem fogadnám vissza, viszont nem hazudok az lenne az igazi megnyugvás a lelkemnek ha utoljára az arcába tudnék röhögni, hogy már nem kellesz. Szóval a lényeg! Nálatok hogy történt végül? Sok nőtől férfitól hallottam, hogy eddig minden exuk rajott mégis ok azok akik kellenek nekik. Tényleg ez a gyakoribb? Hogy előbb-utóbb mind megbanja? Köszi ha elolvastam, köszi ha válaszolsz is 😊

24/L

2020. jan. 29. 17:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

5# vok

1 éve volt.Benned bosszú van.Az pedig nem jó dolog.

Mitöl lenne jobb,ha csúszna előtted,te meg elküldenéd?

Hogy megmutasd te többet érsz?De kinek?Neki,aki semmit se számít már? Magadnak?Tudod mennyit érsz,nem?

Ennek semmi értelme.

Zárd le,és örülj,hogy megszabadultál tőle.

Még jókor,jóidőben.Nem pedig már akkor,amikor sokkal nagyobb a kötelék.

Inkább nézz valakit,aki örömet okoz,minthogy emészted magad.

És ne hurcold tovább,át másokra..Mert nem tehetnek róla,és nehogy azon töldsd ki,aki majd éppen megbecsül téged.

2020. jan. 29. 19:09
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Azok az emberek akik az exüket visszafogadják , ők a könnyebbik utat választják....
2020. jan. 29. 19:16
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem tagadom. Van bennem egy kis bosszú. Inkább nem is bosszú. Hanem düh, és harag. Sokáig azt éreztem és azt kívántam neki hogy kapja vissza az élettől és essen neki is olyan rosszul mint nekem. Sokáig magamat hibaztattam. Kerestem a mértékét. Miért pont az a lány? Miben jobb mint én? Nem éreztem fairnek. Tegnap meg hatalmas szerelembe volt, ma meg szakít? Hogy? Csúnyán palira vett. Úgy éreztem. Ennyire még én sem tudok szerelmet megjatszani mint ahogy ő tette. El hittem, a jövőt tervezte velem, családot. Aztán meg közli hogy vége? Akkor meg a tavkapcsolatra fogta. H szenved. És így nincs értelme. Akkor még nem tudtam h van vkije. Csak miután hazajott és meg kerestem. Akkor mondta el. Azóta is előttem van az a közömbös pofája ahogy ecsetelte h ismerte meg mit csináltak együtt. Én meg szóhoz se jutottam. Mintha soha nem jelentettem vna neki semmit. De nem kinlodok tovább 😂 meg nem sajnalkozom. Egyszer majd elmulik.
2020. jan. 29. 19:21
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Hasonló volt velem is csak nem távkapcsolat és nekem nem mondta meg , hogy megcsalt, simán kidobott és ennyi(üzenetben egybk :D).

“Tényleg ez a gyakoribb? Hogy előbb-utóbb mind megbanja? “

Nem keresett azóta sem szóval....

2020. jan. 29. 20:33
 15/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó! Bizonyára vmiert így kellett történnie. Én várom már az okot hogy kiderul jön végre. Jött is egy új szerelem az életembe. Az elején azt éreztem ez lehetett az ok. De mára már nem így gondolom. Velem sem az igazi. Valószínű nem vagyok még túl az előző és ez nyomja rá a bélyegét a mostani kapcsolatomra
2020. jan. 29. 20:39
 16/29 anonim ***** válasza:
80%
Velem is hasonlo tortent mostanaban. Minden rendben volt egyre melyult a kapcsolat nagyon szerettunk egyutt lenni erre egyik pillanatrol a masikra bunkozott es nem ertettem mi a baj. Valasz h besokallt a tavkapcsolattol. Szerintem kamu talalt mast. Csak szomoru h gyava volt a szemembe mondani h mi volt a baj..
2020. jan. 29. 20:41
 17/29 anonim ***** válasza:
80%

Legutóbbi kapcsolatom nagyon szépen indult , nagyon lelkes volt , aztán amilyen gyorsan jött , olyan gyorsan el is ment.

Kidobott , minden hülye indokkal: neki most egy kapcsolat nem megy. Stb.

Alig egy hónap telik el , és mit látok ?

Kapcsolatban van. :) Gyorsan össze is költöztek.

Ez volt leginkább az indok. Megismert mást.

Én képes vagyok korrekt módon elválni , és még beszélgetni is az exel, ha úgy hozza az élet.

De itt teljes kapcsolat megszakitast akartam.

Törlés mindenhonnan.

Majd ő újból bejelölt , amit elutasítottam.

Ez nem gátolta meg abban , hogy írjon szilveszterkor egy üzenetet.

Azt gondolom , ez egy igazan felesleges dolog volt részéről.

2020. jan. 29. 20:57
 18/29 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez tényleg gáz volt tőle. Nem tudom egyszerűen megerteni ezt a viselkedést.ha osszekoltoztok minek irkal? Mire jó ez? Akkor csak nem annyira szerelmes ha ezt csinálja. Vagy vmi érdek fűzi össze őket? Már ez is megfordult a fejembe az exemmel kapcsolatban. Ő nagyon anyagias volt. Gyűjtött lakásra. Voltak tervei. De mondta h az legalább 3 év mire osszejon. Errefel mit ad isten? Visszamegy. Félév múlva meg házához egy kislányt aki külföldi és éttermet nyit vele? Kicsit gyanús lett hirtelen h lett rá ennyi pénze amit még 3 évnek saccolt. Utólag rajottem nem is egy volt az érdeklődésünk.az eletvitel. Meg a pincérseg nem az én világom. Csaladanyakent nem biztos h tolerálni tudtam volna az éjfélbe nyúló munkáit. Ez alany bizonyára tudja. Mert neki is ez a szakmája. Sok pénze volt. És megtudta valósítani vele azt amit velem nem. Nem illettunk egymáshoz. De mennyivel békésebb lenne az ember lelke ha ezeket megtudnank beszélni és a kérdésekre választ kapnánk. Helyette csak talalgatunk. Meg bemagyarazunk vmit magunknak
2020. jan. 29. 21:06
 19/29 anonim ***** válasza:
84%

17-es: Mintha magamat olvasnám :D

Ugyanez a szitu, igaz mi nem kapcsolatban voltunk csak ismerkedtünk, randizgattunk eltelt 3 hónap mire rákérdeztem, mi lenne ha ha összejönnénk hivatalosan? (Nem esküvő, hanem felvállalnánk egymást, mint egy pár).

Erre ő: Nem áll készen egy kapcsolatra, legyünk csak barátok extrákkal.

Én: A kettő nekem nem megy együtt, is "szakítottam vele".

Nem telt el 1 hónap, mire láttam fb-n, hogy kapcsolatban :D Jó hamar készen állt.Rá egy hónap múlva törölt az ismerősei közül. A kapcsolata tartott fél évig, majd a párja megcsalta :D

Szilveszterkor bejelölt ismét és rámírt, hogy van-e már programom? Mondtam, hogy nincs, erre ő, mi lenne ha elmennénk valahová?

Megírtam neki, hogy bocs, de ez a lehetőség már elúszott.

Igaz még nem tettem túl magam rajta, de nem is vagyok mazohista, hogy szenvedtessem magam, ha kellenék neki, akkor akkor is kellettem volna neki.

2020. jan. 31. 00:05
 20/29 A kérdező kommentje:
#19es jól tetted, hogy leraztad. Van önbecsülésed. De valószínű megint csak arra kellettek volna neki szerintem. Semmi sem változott volna. És még is kielted magad egy újabb szivfajdalomtol.
2020. jan. 31. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!