Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor tudatosul hogy jo vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tudatosul hogy jo vagy rossz dontes szuletett?

Figyelt kérdés

Nehany hete tortent az elvalasunk a volt baratommal. Nos eddig ertelemszeruen leginkabb a fajdalmat ereztem, megfuszerezve egy kis megbanassal. A hangulatom igencsak ingadozo, neha ugy gondolom jo dontes volt mert mar nagyon itt volt a levegoben, olykor pedig ugy gondolom hogy eletem legrosszabb donteset hoztam meg a szakitassal, es hatalmasat veszitettem.

Keresni semmikeppen nem szeretnem ot legalabb par honapig, es o sem fog engem keresni.

Ami viszont nagyon meglepett hogy amilyen bizonytalan voltam a kapcsolatban most olyan bizonytalan vagyok a szakitas helyessegeben is. Azt hittem hogy ha megtortenik amire mar annyira itt volt az alkalom es nelkule leszek akkor korvonalazodik benne hogy mit szeretnek, ot vagy sem. Legnagyobb banatomra egyaltalan nem ez tortent.

Pasizni semmikepp sem szeretnek hogy “megtapasztaljam mi a rossz”, es rajojjek hogy vele jo volt, de a mostani egyedulletem sem tunik ugy hogy elorebb vinne engem ennek kapcsan. Fiatal nokent nem szeretnek elvesziteni egy ferfit aki talan a tokeletes, de megijeszt ez a bizonytalansag. Ki kene ismernem magamat, hogy mire is van szuksegem, de ez evekbe telne, ami ido alatt ot elveszitenem.. es ezzel lehet hogy hatalmas hibat kovetnek el, mert ha elhataroznam talan egy tokeletesen mukodo kapcsolatban tudnank leelni az eletunket egyutt.

Probalom torni a fejemet hogy mit is kene tennem vagy min kene elgondolkodnom hogy vegre kitisztuljon hogy vele szeretnek e lenni vagy sem, de abszolut nem jutok semmire, ezert kerek most segitseget toletek.

2020. jan. 29. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

A döntés hosszú távon jó lesz, csak még kell idő, hogy letisztuljanak benned a dolgok. Jól csinálod, ne siettesd. Ezek a bizonytalanságok mind természetes érzések hiszen életed része volt. Tarts ki egyszerűen, mást nem tudok javasolni, de jó úton vagy :)

31n

2020. jan. 29. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, koszonom!:)
2020. jan. 29. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Kitalálom, a 19 éves lány vagy, aki napi 2 kérdést kiír mert idióta volt. Mikor unod már meg? :( Van tini kategória is, írhatsz még 5 ilyen wall of textet, de a lényegen nem változtat, felelőtlen kislány vagy még és ez rendben is van így, majd felnősz, de addig is a tini kategóriát díszítsd már a sztorijaiddal. Annyi mindent beleképzelsz ebbe mintha álomvilágban élnél, az élet ilyen, összejössz valakivel, szétmentek, majd jön a következő. A srácot meg tényleg hagyd békén, hátha talál egy érettebb lányt maga mellé.

26L

2020. jan. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!