Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfeleségem miért tagadja le előttem az új kapcsolatát?
De mivel bántana meg? Független egyedülálló nő!
Értem én,hogy nem köteles beszámolni róla,de ahogy írtam is,ő is megszokta kérdezni a helyzetemet.
Egyébként azzal,hogy egy kisebb falu előtt felvállalja a fiatalembert,hogy mindig vele sétál az úton az is megbántás lenne már nem ha ezt a részét nézzük. Akkor felesleges hazudnia,lehetne őszinte,mert értelmes nő lévén gondolhatná,hogy 10 perc múlva úgyis eljut a pletyka hozzám mert ez egy ilyen király település.
Kérdeztem a kedves lakosoktól,hogy mégis mit léttak? Csókolóztak,fogták egymás kezét úgy mentek az úton?
-Nem, egyik sem, de minden nap együtt mennek az úton amikor leszállnak a munkás buszról,és órákat beszélnek még a hidegben is amikor megállnak a bolt előtt.
Teged miert erdekel az exfeleseged uj kapcsolata? Meg bármi ami vele kapcsolatos? Tul kellene lepni rajta.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!