Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza lehet még hóditani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet még hóditani?

Figyelt kérdés
1 évig voltunk együtt. Többször is összevesztünk ez idő alatt és elhagyott mindig én próbaltam megbeszélni a dolgokat sikerült kibékültünk most megint összevesztünk és letörölt mert en szóltam hogy más palinak reagált a kommentjére a képe alatt az enyémre nem. Aztan ebből vira lett letiltott fb es messengeren. Ilyenkor érdemes majd még keressem vagy nealazkodjak meg én mindig bocsánatért esedezve ?

2020. jan. 24. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy alázkodj meg! Ne keresd, ne hívogasd! Legyél méltó a Dzsémsz Bond névre!
2020. jan. 24. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen hülyeségen képes vagy összeveszni? Ilyen féltékeny pasi nem csoda, hogy nem kell neki. Változtass magadon, utána próbálj békülni.
2020. jan. 24. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Előzönek. Nemcsak ez volt a probléma. Feljárt tarskeresőre abbol is voltak viták, és volt hogy vacsorazni ment elvileg fiu baratjaval akit én nemismertem etert en meg nemis szoltam. Fb összes köuös képünket letörölte és megszakitotta a kapcsolati státuszt.ugy hogy utanna még kibekültünk.
2020. jan. 24. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért akarod visszaváltoztatni hóddá szerencsétlent?
2020. jan. 29. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ebből nekem úgy jön le, hogy nem szeret. Vagy ha picit igen de nem annyira, hogy te lennél a legfontosabb..és picit sem tisztel..

Lehet, hogy vissza tudnád hódítani ha már egyszer sikerült de ugyanolyan csicskának nézne mint most is tette, sőt. Szóval ha neked ezért érdemes megalazkodni akkor tedd, lehet siker. Már ha sikernek érzed, hogy a legkisebb gondnál kidob mint a szart. Mert újra ez ez lesz.

Inkább keresd meg a tökeidet, légy férfi és esetleg ha látni fogja a változást valamikor még lehet ő fog akarni visszajönni. Persze nincs rá garancia.

2020. jan. 29. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha igy nemvagyokjó ,akkor nem én kellek neki. Feltételnélküli szeretett kell.ő se tökeletes mégis úgy viselkedik...ha meg komolytalan és tininek érzi magát az az ő baja csak ne mondja ki ugy hogy szeretlek ha az kamu. Ő kéne magat megemberelnie mert ő a hunyó
2020. jan. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!