Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért érzem magam így?
Sziasztok. A történetem a következő. 18evesen össze költöztünk az exemmel, 4 évig voltunk együtt. Betegesen féltékeny volt pedig egyáltalán nem volt oka rá. Többször meg ütött. Felpofozott vagy szorongatott. Én azt éreztem én vagyok a hibás én nem adok meg valamit ami kéne. Jöttek a pénz gondok. Jött minden baj, folyton szólt ha a telefon a kezembe vlt, végül már elő se vettem. Egyszer már elhagytam, vissza mentem mert azt mondta most más lesz. 1honapt voltam vele, nem változott ugyanolyan féltékeny volt tegnap elhagytam. Azt mondta miattam van az egész hogy nem ment már a kapcsolat mert én nem is akartam higy menjen nem hagytam neki időt. Volt 4 éve.. Az utolsó hetekre tényleg igaza volt már csak azért is nyomkodtam a telefont. De ha nem volt a kezembe akkor is szólt valamiért ha haza mentem a családom hoz, utalta a barátnőim oda se mehettem. Most pedig hogy tegnap elhagytam teljesen elhitette velem higy én vagyok mindenért a hibás és hogy én nem adtam meg ami kellett.. Most albérletbe költözök azt mondta nem állom meg a helyem úgyse. Szerinte én egy senki vagyok ezt mondta egyszer. Mikor meg elhagytam úgy sírt mint egy kisgyerek. Most én csavarodtam be teljesen és tenyleg ő a túl beteg vagy tényleg én vagyok a hibás? Azért ide írom mert talán egy külso szemlélő jobban látja
22/N
Önbizalom hiányos, beteg az ilyen ember sajnos. Nem vagy hibás, és ne hagyd, hogy lelki beteggé tegyen. Ne adj a szavára semmilyen formában, mert nehéz lesz újra boldognak lenned és megbízni valakiben is.
Azért akarja elhitetni veled, hogy tönkre tegyen és lehúzzon az életről. Hogy te érezd magad szarnak, miközben ő volt a szar, szemét. Látta, hogy nem maradtál vele, és elkezdett szemétkedni, hogy te vagy a szar, de ez sosem volt így.
Normális ember elfogadja, ha fiúkkal is beszélsz, persze nehéz lenyelni, hiszen mindenki tudja milyen a világ, hogy könnyen megcsalják egymást az emberek, de egy alap bizalomnak akkor is kellene lennie.
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen mérgező embertől.
Szerintem nyugodj meg, nincs veled gond. Ha nem adtál neki okot a féltékenységre, akkor ez az ő saját baja, amit belül kell magában megoldjon. Nem fog változni semmi, ha velem aradsz. Max lesz majd egy-két pofon következő lépésként. Nem normális, hogy valaki mindenre és mindenkire féltékeny.
Szóval nem veled van a baj, remélem sikerül tudatosítani. Remélem letiltottad, hogy véletlenül se tudja telebeszélni a fejed a hülyeségével. Manipulál csak, mert tudja, hogy egészséges önbizalmú ember ilyen alakkal, mint vele sose akarna kapcsolatot.
Ahogy írtam privátba is, csak nem válaszoltál, ezért írtam meg hozzászólásként is: Szard már le ezt az embert!
Egy mérgező kapcsolatban voltál, azért mond ilyeneket, hogy ne, hogy boldog legyél véletlenül is nélküle. Fog még ő sírni utánad hidd el, de nem szabad majd gyengének lenned és vissza menni hozzá.
És felnőtt nő vagy! Majd meg oldod valahogy az életed. Ha albérlet nem megy, gondolom vannak szüleid (remélem, meg azt is, hogy jóban vagytok), max vissza mégy hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!