Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az hogy lehet, hogy prosti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet, hogy prosti lányok évek óta stabil párkapcsolatban vannak, mi meg folyton cserélgetjük a párunkat?

Figyelt kérdés

2020. jan. 11. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki számít prostinak?
2020. jan. 11. 09:42
 2/12 A kérdező kommentje:
#1: Aki rosszlányokon hirdet.
2020. jan. 11. 09:43
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Mert azok a nők kapnak elég szexet.
2020. jan. 11. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
És ki az a "mi"? :D
2020. jan. 11. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
41%

3: hol van ilyen csaj akinek kevés a szex? én egy csajjal voltam, eddig akinek legalább annyi szex kellett mint nekem. Nem is azzal volt a gond a szakitáskor.

Máshol mindig én akartam a szexet, sokszor többet mint ők.

2020. jan. 11. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze h lecserélem ha meghülyül, rossz kapcsolatban nem leszek.
2020. jan. 11. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Itt vagyunk, mindenhol.

A barátnőd is több szexet akart volna, csak nem veled, érted már? Ha nem jó valakivel a szex, az mindig konkrétan két emberről szól. Mással jó a szex, mással akarja ő is, ez van. Ezt nem lehet észérvékkel magyarázni, a vágyat nem lehet kikényszeríteni senkiből vagy van vagy nincs.

2020. jan. 11. 10:35
 8/12 Juliusz48 ***** válasza:
100%
Azért nem szabad elfelejteni, hogy a prosti a munkahelyét, és a párkapcsolatát teljes nyíltsággal kezeli. Ráadásul a párja meg abból él amit a prosti keres, vagyis nincs oka felrúgni. Arról nem is beszélve, hogy általában a párja találta neki ezt a munkahelyet, vagyis ő futtatja. Ritkán vitáznak ezen a felálláson míg megy a bolt. Később meg a hölgynek már nincs hiányérzete, hogy valamit kihagyott.
2020. jan. 12. 07:33
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Te miről beszélsz stabil párkapcsolat alatt? 😃

Lákátos Marlonbrandó aki szállítja neki a mefit meg a havat, meg intézi az ügyeket, befizeti az adót stb... ?

Jó gyomor kell mindkét részről, hogy megcsókolj egy szájat amiben aznap 5 f..sz járt😃

Majd kényeztess egy lángolt bucira kúrt érzékeny muffot?

Ezeknek a libáknak estére minden vágyuk egy férfi érintése xd hagyjuk már a hülyeséget.

2020. jan. 12. 09:55
 10/12 De La Cruse ***** válasza:
100%

Prosti lányok stabil kapcsolattal?

Hiszel a mesékben?

Nézs csak meg a kultusz filmet a témában:

K-1 és K-2.

Az a stabil kapcsolat sokszor erőszakos terrorizmus zsarolással és testi kényszerrel.

Te meg jól elszúrtad a dolgokat, ha nem tud megmaradni melletted egy lány sem.

2020. jan. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!