Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy prosti lányok évek óta stabil párkapcsolatban vannak, mi meg folyton cserélgetjük a párunkat?
3: hol van ilyen csaj akinek kevés a szex? én egy csajjal voltam, eddig akinek legalább annyi szex kellett mint nekem. Nem is azzal volt a gond a szakitáskor.
Máshol mindig én akartam a szexet, sokszor többet mint ők.
Itt vagyunk, mindenhol.
A barátnőd is több szexet akart volna, csak nem veled, érted már? Ha nem jó valakivel a szex, az mindig konkrétan két emberről szól. Mással jó a szex, mással akarja ő is, ez van. Ezt nem lehet észérvékkel magyarázni, a vágyat nem lehet kikényszeríteni senkiből vagy van vagy nincs.
Te miről beszélsz stabil párkapcsolat alatt? 😃
Lákátos Marlonbrandó aki szállítja neki a mefit meg a havat, meg intézi az ügyeket, befizeti az adót stb... ?
Jó gyomor kell mindkét részről, hogy megcsókolj egy szájat amiben aznap 5 f..sz járt😃
Majd kényeztess egy lángolt bucira kúrt érzékeny muffot?
Ezeknek a libáknak estére minden vágyuk egy férfi érintése xd hagyjuk már a hülyeséget.
Prosti lányok stabil kapcsolattal?
Hiszel a mesékben?
Nézs csak meg a kultusz filmet a témában:
K-1 és K-2.
Az a stabil kapcsolat sokszor erőszakos terrorizmus zsarolással és testi kényszerrel.
Te meg jól elszúrtad a dolgokat, ha nem tud megmaradni melletted egy lány sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!