Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóba kerül a szakítás. Annyi írt hogy valamilyen szinten döntést hozott. Ez már szakítás?
Figyelt kérdés
Nem mondta ki hogy szakítunk,csak annyit írt mai nap,hogy "valamilyen szinten döntést hoztam".
Azóta nem érem el.
Ez már szakítás?
2020. jan. 9. 22:53
1/4 anonim 

válasza:

Félreérted. Nem te voltál a döntés. Hanem az, hogy lefeküdjön e a másik emberkével....és eldöntötte, szóval dugtak.
2/4 anonim 

válasza:

Ez micsoda szar duma? Valamilyen szinten döntést hozni.. Milyen szinten? Ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja.
Ha nem éred el akkor valszeg szakítás de ezt így előadni...
Ez nem egyértelmű. Ebből később még akár vissza is akarhat táncolni mert ő nem úgy értette...fene tudja.
3/4 anonim 

válasza:

Ha az én párom mondaná hogy döntést akar hozni akkor nem sokat kellene töprengenie. Abban a pillanatban szakítanék, pedig szeretem. Ha egy kapcsolat eljut addig hogy dönteni kell akkor az menthetetlen.
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem az, csak személyesen fogja megmondani. Ha egyáltalán még előkerül. De ezért már nem is kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!