Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálom az exemet, mikor ő dobott ki?
Egy hónapja kidobott mert rengeteget veszekedtünk az utóbbi időben, szex is abbamaradt, nem tudtunk túljutni a nehéz időszakokon sajnos. Legalábbis ő nem, én szerettem volna vele maradni.
Békésen váltunk el, a másfél évnyi kapcsolat előtt egyébként 6 év barátság volt és továbbra is szeretnénk jó viszonyban maradni.
Ma beszélgettem vele facebookon és olyanokat mondott, hogy pszichológushoz akar járni mert olyan belső démonjai vannak amikkel nem tud megküzdeni, szuicid gondolatai vannak stb. és kb belefájdult a szívem mikor olvastam ezeket.
Aggódok érte, mert amúgy ő egy nagyon életvidám srác volt mindigis, totál eltűnt a közös baráti társaságokból is, nem tud nagyon róla senki semmit, pedig a közös barátaink ugyanúgy szeretik őt is mint engem, nincs széthúzás meg utálkozás a szakítás miatt.
Nem tehetek róla de megszakad érte a szívem, az van a fejemben, hogy én tehetek arról hogy szarul van lelkileg, közben ő dobott ki. Én mindennél jobban szerettem és bár vannak hibáim sose akartam neki rosszat...
én 21L ő 23F

Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen embereket magukra kell hagyni, segítsen neki az, aki rokona vagy pénzért szakember.
Ha istápolod, akkor te is rámehetsz egy idő után.

Ezek a dolgok nem egyik napról a másikra jelennek meg. Mesélnie kellett volna már neked erről hamarabb is, ha tényleg így érez.
Nem tudom. Nekem ezek a dolgai gyanúsak.
Elképzelhető, hogy azért mondja neked ezeket, hogy ne ő legyen a köcsög, amiért dobott téged.
Ő dobott téged, mégis te sajnálod. Jól csinálja...
Közbe meg már lehet másban járkál..
Bármi is van a a dolog hátterében, te akkor járnál a legjobban, ha nem beszélnél vele. Csak magad kínozod ezzel.
A kapcsolatunk során is tudtam, hogy nagyon megfelelési kényszere van mindenki felé, félénk, konfliktuskerülő ember. Emellett indulatkezelési problémái is voltak, sokszor iszonyat idegbeteg tudott lenni, ha konfliktus helyzet volt.
Gondolom ezek jönnek most ki belőle így, hogy egyedül maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!