Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várok még mindig az exre?
Figyelt kérdés
Néha magamat sem értem. Még ma is vele való gondolataimmal ébredek és egész nap... ő meg már régen egy másik férfival ébred :(. Ti hogy tettétek magatokat túl, illetve zártátok ki az érzéseket magatokból? El lehet ezt döntéssel érni, mármint gondolatokkal?2019. dec. 29. 10:24
1/12 anonim válasza:
Azt tenném, hogy abbahagynám a picsogást, és elkezdenék férfiként viselkedni.
2/12 anonim válasza:
Ez szerintem teljesen érthető... Nézd, próbáld meg elterelni a gondolataidat más irányba. Esetleg eszközölj változásokat az életedbe: új munka, költözés, utazás, stb. A helyedben biztosan tanulásra vagy munkára koncentrálnék, aztán majdcsak jobb lesz!
3/12 A kérdező kommentje:
Barátok állandóan arra biztatnak ismerkedjek valakivel. Nem érdekel más. Még mindig szeretem.
2019. dec. 29. 10:42
4/12 anonim válasza:
Nekem kellett hozzá pár év, hogy ne hiányozzon.
5/12 anonim válasza:
Nekem meg hiába van barátom mindig az exem jár a fejembe.. :/
6/12 anonim válasza:
> Nekem meg hiába van barátom mindig az exem jár a fejembe.. :/
Mintha az ilyen eleve adott dolog lenne, hogy barátod van... A szemétség választható.
7/12 Noren1989 válasza:
Hát barátom, foglald le magad, de tényleg.
El lehet érni, hogy elfelejted, de leginkább idő kell hozzá, esetleg pótlék, ami betölti a keletkezett űrt.
9/12 anonim válasza:
Mikor történt a szakítás? Honnan tudod, hogy van valakije?
10/12 A kérdező kommentje:
8 hónapja... és összevesztünk valamin. Tudom, bár nem beszél róla, de többen látták őket együtt többször is. Talán az idő tényleg segít, vagy így vagy úgy. Valamiért én még hiszek abban, hogy együtt leszünk.
2019. dec. 29. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!