Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a férfiak mennyi idő után jönnek rá, hogy mit vesztettek?
Szerette volna ha az életébe maradok ,hogy neha beszeljunk ,de en nem akartam . De en ezek utan ugy vagyok vele hogy sose szeretett , csak voltam az eletebe 2,5 evig .
En nem hagytam volna el csak azert valakit hogy “hatha” mas is tud szeretni annyira , vagy elfogadni , foleg ha sose maradt meg mellettem senki.
azt mondta nekem “tudja hogy senki nem fogja ennyire szeretni es elfogadni ahogy en .
de mivel 30 éves és én voltam az első komoly kapcsolata mert más nővel csak 1 hónap volt a max (kapcsolat) igy elengedtem ,
Ne oltsatok le . Lehet h en latom rosszul .
Eléggé változó. Egy rossz kapcsolatból szerintem komolyabb veszteségérzet nélkül ki lehet lépni, viszont egy többéves, pozitív élményekkel teliből már sajnos nem.
Saját példámon elindulva, nekem az utóbbi volt, és még a mai napig sokszor fáj, hogy így alakult. Időre levezetve...olyan 4-5 hónapja történt meg a szakítás.
jajj persze már az csak egy bla bla bla...
az maximum egy nagyon rövid ideiglenes állapot , kész röhej az egész.
nem vesztett ő semmit
O menni akart ,en elengedtem . igy a korrekt ugy gondolom , barmennyire is rossz ... tulelheto minden . csak akarni kell .
Csak kivancsi lennek mikor jon ra arra amit eddig hajtogatott : hogy senki nem fogja ennyire elfogadni , senki mellett nem lehet ennyire onmaga , es senki nem fogja ennyire szeretni “
bar lehet ezek is üres szavak voltak .
Én szakítás után egyből rájöttem hogy nem vesztettem semmit,és így gondolom a mai napig.
Életem legjobb döntése volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!