Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egyszerűbb ez az időszak? (Szakítás után)
A történet: Több éves kapcsolat, sok szép emlék, majd egy szakítás néhány napja. Én még szeretem ő már mással van.
Ti hogyan tudtátok át vészelni a kezdeti nehéz időszakot?
Ki beszélném magamból, de nincs kivel.
Menj sétálni, ha majd nyitnak az üzletek nézelődj, vásárolj.
Korrekt lehet, hogy így karácsony elé időzítette. Minek az embernek ellenség, ha ilyen jó barátja van... :/
Ennél csak jobb jöhet. Az emlékeket egy sokkal jobb társsal újra átélheted, találhatsz ehhez új helyszíneket, új dolgokat. Ne ragadj bele ebbe, ha túl sokat időzöl, csak fölöslegesen kidobsz gyászra időt, közben meg nem tudod visszafordítani. Aki ezt teszi azzal akit "szeretett", az nem érdemel új esélyt. Ezért mondom, hogy ennél csak egy jobb kapcsolatod lehet ezek után, és inkább erre nézz.
Jobbulást!
Gondolj arra, hogy valszeg a kedves exed már a kapcsolatotok alatt elkezdett kavarni az új párjával (elég valószínűtlen, hogy csakúgy karácsonykor tök spontán jöttek össze), és neked már nem akart idén karácsonyi ajándékot adni, ezért dobott most.
Sírd ki magad nyugodtan, aztán foglald le magad valamivel (nekem pl a sport sokat segített). Tudom sablonosan hangzik, de igaz: ne rágódj túl sokat a múlton, a miérteken, mert csak felemészt lelkileg, koncentrálj a jelenre, jövőre, mert ennél csak jobb lehet :).
Erre nincs recept, de pont hogy meg kell élni a fájdalmat, nem elnyomni magadban. Amit elnyomsz az nem kis problémákat jelenthet a jövőben, akár tönkretéve az egészséged (és a jövőbeli kapcsolataid).
Ha nincs kivel beszélned, írj egy naplót és írd ki minden gondolatod, terved, célod, fájdalmad.
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálok erőt meríteni a jótanácsokból. Nagyon jól esett a válaszokat olvasni.
6, 7 írtam privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!