Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Időt kért a barátnőm. Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időt kért a barátnőm. Szerintetek szakítani fog?

Figyelt kérdés

Több, mint 2,5 éve járunk ebből 1,5 éve együtt élünk.

Az utóbbi időben volt pár komolyabb balhénk és én kevésbé vettem ki a részem a háztartásban.

Így kb másfél hete mikor még munkában voltunk közölte velem hogy nem jön haza hanem a szüleihez megy vissza.

Ez így is lett és van azóta is. Aktívan beszélgettünk ebben az időszakban, virágot küldtem neki stb de kérte hogy ne beszélgessünk mert ugyan szeret de nagyon bizonytalan és nem tudja hogy folytatni akarja e velem. Így kb 2 napja semmit sem beszéltünk.

El nem költözött, minden dolga, ruhái nálam vannak.

Szerintetek mit akar és mit csináljak?

2019. dec. 22. 11:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
Azért nem kell még ennyire temetni. Itt mindenki csalódott és frusztrált azért írják, egyikőnk sem tudja. A szakításra nagy az esély, de lehet rájön, hogy neki rossz nélküled.
2019. dec. 22. 11:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

ha annyira de nagyon szeredet, akkor miért balhéztál vele és miért nem figyeltél oda rá?

Akit nagyon szeretünk arra odafigyelünk.

2019. dec. 22. 11:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Balfék vagy, mert a te dolgod is, hogy vezessétek a háztartást. Sok férfi ilyen lusta disznó, a nőre hagy mindent. Én férfiként főzök, mosok, takarítok, mindamellett, hogy dolgozom, hobbikkal foglalkozom.
2019. dec. 22. 11:54
 14/24 A kérdező kommentje:

A 2 utolsó válaszolónak:

Hirtelen haragú vagyok. Igen én voltam a hibás, nem tagadom senki előtt sem. Csak amikor megy a kapcsolat az ember elhiszi hogy nem lehet vége.

Nem azt írtam hogy semmiben sem segítettem csak nem eleget. De a hirtelen jött egyedüllét ráébresztett arra, hogy jé főzni is tudok meg mosni is. Bár nem tudom, hogy ez érdekli-e még.......

2019. dec. 22. 12:07
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

A 10.-nél a pont.

Te se veszed be ezt a hülyeséget, hogy a szemetes miatt költözött haza:D

A barátnőd már más dugja, fogadd el

2019. dec. 22. 13:12
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem kell még ennyire temetni. Itt mindenki csalódott és frusztrált azért írják, egyikőnk sem tudja. A szakításra nagy az esély, de lehet rájön, hogy neki rossz nélküled.

Csak tudom, 3 volt barátnőm kért annó időt, folytattam kettővel utána, de nagy unszolás árán. Egyik fél évvel később, másik 8 hónappal később dobott ki. Szóval el lehet odázni, de a vége jó eséllyel ez lesz.

2019. dec. 22. 13:17
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

A barátnőd már más dugja, fogadd el

Ez nem biztos, de hogy sok pasi írkál neki az tuti. ÉS ha eltelik egy hónap, akkor esélyes, hogy már randija is volt. Szóval kérdező rajtad is áll, hogy megragadod-e azt a kis esélyt és akár még vissza is kaphatod, vagy vársz hetekig, amíg a másik fejben már nyit a többi férfi felé...

2019. dec. 22. 13:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint az a tapasztalatom hogy vége. Lehet még húzni az időt akár évekig is de valami végleg elveszett. Legalábbis az én esetemben és azoknál akiket ismerek ez volt a forgatókönyv. Az hogy szeret önmagában nagyon kevés. Ha elveszti az ember a kapcsolatába vetett bizalmat ott végleg megtörik valami.

Ahhoz hogy idáig fajuljon a dolog sok mindenen kell lelkileg átmeni.

Ha szerencséd van szeret még annyira hogy adjon a dolognak még egy esélyt de sokáig ott lesz a levegőben a bizonytalanság. Ha tényleg mostantól minta pár leszel lehet "elfelejti" ezt a törést de ahhoz tenni kell. Nem csak egy hétig vagy hónapig hanem tartósan. Kérdés ha eddig nem tetted mert úgy érezted ez nem fontos most miért lenne tartós a változás? Hisz a habitusod és hozzáállásod adott. Részben alakítható de... Ugye itt a de. De vajon meddig? Vajon mikor kényelmesedsz bele újra a kapcsolatba?

Ez nem támadás csupán a tapasztalataimat írom le. Attól hogy nincs belső igényed a háztartás dolgai iránt és lobbanékony vagy nem leszel rossz ember csupán a pároddal nem passzoltok. Az embernek az alap viselkedésén még komoly elhatározás mellett is nehéz alakítani. A lány pedig egyértelműen nem tud a kapcsolatotokban a jelen formájában boldog lenni. Így ha újra ide juttok biztos lépni fog. Erre kellene nagyon ügyelned ha mégis ad a dolognak egy esélyt.

2019. dec. 22. 13:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem húznám az időt feleslegesen ilyen szünettel. Nem hiszek a majd megváltozik c. közhelyes álomban. Ideig-óráig tudsz magadon változtatni, de hosszútávon újra lusta leszel megint.Nem bíznék meg benned többé.
2019. dec. 22. 13:29
 20/24 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjátok már ezt a más dugja témát!

Nem leszek újra lusta. Ugyanis ebben a 2 hétben már megevett volna a szemét meg a kosz. Megtanultam alapkajakat főzni. Egész finomak lettek. Mosok magamra mert más nem fog és takarítok. Ha visszajönne is maradnék ebben a ritmusban, mert ráébredtem h ez a normális meg hát azért is mert tudom h akkor végleg elveszíteném.

2019. dec. 22. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!