Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a párommal, a kapcsolatunk elég bonyolult.. tavaly fél évre külön voltunk, én szakítottam vele.. lefeküdtem mással akkor amikor külön voltunk, és ő ezt megtudta...nagyon kiborult akkor de kibékültünk és tovább lépett..

Viszont idén is szakítottam vele 4 hónapra .. és újra lefeküdtem mással..

(Felejteni akartam)..

Végül kibékültünk..de megtudnam hogy ő is volt mással ezalatt a 4 hónap alatt.. viszont látom rajta, hogy engem szeret..

De nem mondja el,hogy ki volt az a lány..azt mondta, hogy felesleges tudnom hiszen őt egyáltalán nem érdekelte..

Engem ez az egész viszont nagyon zavar és frusztrál, de egyértelmű hogy én dobtam ki én is voltam mással akkor ő miért ne tehetné meg uvyanazt? Hiszen ő mégis csak férfi..

Eléggé hülyén érzem magam.. és nem tudok hozzá ezek után úgy viszonyulni, hogy jó akkor menni fog.. amióta tudom, hogy volt mással hányingerem van az egésztől..

Szerintetek mit kéne tennem? Vagy ezt én komplikalom túl?

24/L

2019. dec. 17. 05:54
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kertész kutyája eset (nézz utána, Lope de Vega színpadi darabja).
2019. dec. 17. 06:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedjétek el egymást, együtt nem vagytok boldogok, adjátok meg az esélyt hogy egymás nélkül boldogok legyetek.
2019. dec. 17. 06:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen sèrti az egódat, hogy ő is tudott lenni mással, nem csak te. Azzal nem volt bajod, hogy te mással henteregtèl, az jól esett, hogy elfogadta ès tovább lèpett, de ha ő is megteszi, már baj van...

Mondjuk eleve nem èrtem mièrt erőltetitek ezt a kapcsolatot, látható, hogy nem működik, ha állandóan szakitotok.

2019. dec. 17. 19:04
 4/5 Yoda m. ***** válasza:

"...de ha ő is megteszi, már baj van..."

Kedves Kérdező!

Ezt (is) úgy nevezik: Kettős mérce. És valóban, ez egyfajta ego-játszma...ha kellemetlenül érint az

Mástól, ami nem annyira kellemetlen saját magad részéről.

Amit a #3 írt még a végén... én sem értem, de szerintem Te sem érted. Valamiféle... olyan típusú ragaszkodást érzek e mögött, mely azt sugallja: - Még így is csak jobb, mintha semmi/senki nem lenne, aki időnként átölel, amikor éppen olyanom van...

Hogy mit kéne tenned? S hogy Te komplikálod túl?

Igen, szerintem túl komplikálod. Tenni meg semmit ne tegyél.

Ne akard újra meg újra melengetni e (kissé - hogy úgy mondjam: halódó) kapcsolatot. Ne erőltesd, ami nem megy... NE RAGASZKODJ a "kellemetlenhez"!

És akkor majd szépen lassanként elmúlik a hányingered is.

Ez persze csak egy vélemény. Nem több annál.

Az ERŐ legyen Veled!

2019. dec. 18. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicc jut eszembe:

- Tegnap a buliban lek.rváztak, mit tegyek?

- Nem menj oda, ahol ismernek.

2019. dec. 18. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!