Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tud a legtöbb férfi pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud a legtöbb férfi pár nap alatt túllépni egy szakításon?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, egy rövidebb kapcsolatot is hónapokig gyászolok, hát még egy több évest...

Sok pasi pedig azt állítja, hogy max 1 hét alatt túl is lép. Azt mondják, átgondolják a zuhany alatt, leülnek videójátékozni, majd egyszer csak azon kapják magukat, hogy már teljesen túl vannak, mintha mi sem történt volna és később se jön ki semmi.

Nekem ez annyira hihetetlen...

2019. dec. 8. 19:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nem függő
2019. dec. 8. 19:54
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Amit a kérdésben leírtál, az inkább olyan, mintha még nem beszélgettél volna férfiakkal, csak pár netes mémet láttál volna róluk.
2019. dec. 8. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
#12. Mert, a férfiak beszélnek a lelkükről, mi...? Még maguknak sem.
2019. dec. 8. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:
55%
#13: Öhm... Ja?
2019. dec. 8. 21:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Nincs megtanítva nekik, ill. a gyengeség jele lenne. Haverok, barátos nők előtt még inkább...

Nem azt mondom, h minden férfi, de a legtöbb erre kondicionált.

2019. dec. 8. 21:33
 16/21 anonim ***** válasza:
29%

#15: Ez valóban igaz, hogy a gyengeség jele és nem erre vannak nevelve, de ettől függetlenül még simán lehet találni olyat, aki beszél róla. Sőt, meglepően sokat. Egy csomó olyat látok, hogy egy-egy lány és srác lelkizős barátságban van. Engem is sokan elég érzéketlennek tartanak, de nekem is van 2 ilyen lelkizős lány barátom. Haveri sörözésekkor is elég sok srác lelkizik. Házibulikban is szinte mindig van olyan, hogy valami srácnak látványosan szerelmi bánata van.

Szóval lehet a srácokkal beszélni az érzelmeikről, csak ezért tenni is kell. Sok nőnél itt bukik el a dolog. Random nem fog beszélni egy srác az ismerőseiről, hogy aztán önsajnáltatónak gondolják.

2019. dec. 8. 22:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert mire eljutnak a szakitasig, akkor már ég az új csajt kefelgetik
2019. dec. 8. 22:34
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
#17: Ez mindkét nemnél ugyanúgy előfordul.
2019. dec. 8. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik..
2019. dec. 8. 22:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Valaki már kapcsolat végén túllép a másikon, annyira elege lesz. Nagyon nem mindegy, hogy van vége.
2019. dec. 9. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!