Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogyan érzitek magatokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Ha olyan emberben csalódtok aki a mindent jelenti, de ő, ha kis időre is, de máshogyan gondolja ugyan ezt.
2019. dec. 6. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Nem tudok csalódni senkiben, hisz eleve nem várok el senkitől semmit, nem állítok senki elé elvárásokat. Amikor úgy érzed, hogy csalódtál, akkor valójában nem a másik emberben csalódtál, hanem az elvárásban, amit vele szemben állítottál. A saját elvárásodban csalódsz.

2. Mi az, hogy valaki a mindent jelenti? A másik emberrel való viszonyodból eredezteted a boldogságod és a békéd? Nincs szükséged semmire és senkire a boldogsághoz, mivel a boldogság egy tudatállapot, nem külső körülmények függvénye.

3. Honnan tudod, ki mit gondol? Amit te gondolsz, hogy a másik gondolja, csak egy illúzió. Ráadásul hatalmas őrültség. Ismerd fel mekkora őrültség.

2019. dec. 6. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Furànak tartom a szerelemben azt, hogy egy emberben kialakulnak hatalmas erzelmi viharok a masik felè, miközben a masikban semmi meg nem mozdul. Szoval mintha a szerelem nem ket ember között letrejövö valami lenne, hanem az egyènben az egyént kàrosito illuzio lenne.

Alapbol nem ertem mondjuk azt, sem miert szeretek bele olyanba, aki semmit nem is érez irantam, vagy miert nem mulik parhuzamosan bennem is a szerelem, mikor a masikban mulik es elhagy, vagy miert nem érzek semmit olyan irànt aki meg szeret. Mindez mitöl lehet?

2019. dec. 6. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívás, ha valaki annyira naiv, hogy mindent feltesz egy lapra. Én csak úgy tudtam felállni a csalódásból, hogy másba kapaszkodtam (nem személy), más értelme is volt az életemnek, nem csak ő. De aki egyszer kitépi magát a szívemből, annak nincs "kis időre". Annak viszlát onnantól
2019. dec. 6. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Két lábbal állok a földön, látom, ha nem így van velem valaki, ahogy én vele.
2019. dec. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!