Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart még ez?
Négy hónapja szakítás után nem bírom fel dolgozni minden nap minden percben angyalok rá gondolok mit rontottam el hogyan kaphatnak vissza mi lehet vele. Nezem a hátha fenn van hátha ír csak hogy valami történjen. Aszem beleorulok ebbe. Szombaton mgyek pszihologushoz . Azt mondja állítólag nem adtam meg azt a szeretetet amire ő vàgyik, vagyis nem olelgettem nem puszilgattam az ő elmondása szerint eleget. Lehet itt még valamit tenni? Hogyan lehetne visszaszerezni?
De szerintem ez nem igaz mindenhova kézenfogva olelkezve mentunk meg hogy ő azt hiszi meg csaltam. És olyan helyeken látott ahol nem voltam ott. Tudnatok tanácsot adni mert nem értek semmit?kevert személyiségzavar,miatt már volt kezelve 2x is pszichiátrián...miutan én csütörtöki nap agusztus 8.an még ott aludtam nála és az éjjel még együtt voltunk semmi baj nem volt....másnap puszi val olelkezve köszönt el tőlem és úgy indultam el dolgozni.EKesobb úgy dél tájban írtam neki hogy hogy van,ere O teljesen kiakadt és azt mondta hogy ilyen még olyan vagyok negatív jelzőkkel illetet.es szombaton azt mondta hogy szakít velem...en próbálkoztam neki mondani hogy amit ő állít az nem igaz nem csaltam meg.Ra egy hétre elkezdett egy hapsival beszelgetni talalkozgatni ujjra akivel előttem talalkozgatott 2016.ban...de a hapsi fél évig csak átverte himi humi talalkakkal.es a srácró nem lehet tudni semmi sehol nincs róla semmi a neten,állítólag ő megérti és el tudja neki mesélni a problémáit ...hogy az előző barátja erőszakoskodott vele és hogy ezt én nem értettem és nem tudtam mit mondani rá.elotte mikor összevesztünk mindig egy max 2het múlva beletta hogy nem volt igaza...de most ez a hapsi negyon behulyitette..amúgy nagy közöttük a távolság én úgy tudom hogy járnak.

Ilyen zavaros nővel mindenhogy megszívtad volna. Tudom, mert nekem is odavan 2 évem egy ilyen miatt. Ki lehet ebből jönni, de ne idealizáld túl, és vedd észre, hogy másért viszont odavan, neked pedig végülis hazudott, és átvert. Ezen ne lépjünk át, és ne szépítsük ezt! Ebből sosem lett volna egy nyugodt kapcsolat, nem számíthattál volna rá, az új férfival pedig nem biztos hogy sokáig tart majd neki.
Örülj inkább, hogy ez kijött, és abban higyj, hogy egy sokkal kiszámíthatóbb, nyugodtabb kapcsolatra van szükséged, és majd a szerelem sem lesz kisebb, mint amit most ő iránta éreztél. Ez is egy csapda, ne vedd be! Csak évek után jössz rá, hogy egy hatás alatt voltál végig, és nem vetted észre, hogy mással is működhet ez a része, viszont ilyenkor az ember vakká válik más iránt, és érzéketlenné. Aki meg átejtett vígan ismerkedik, míg te gyászolsz, mert komolyan vetted. Egy bolond, zavaros lelkű nő miatt ne kerdülj meg te is. Vackold ki magad ebből, lesz majd egy sokkal normálisabb nőd, és onnan nézve már tudsz majd örülni, hogy nem tett tovább tönkre ez a másik. Így is nagy kárt okozott, de most még szereted, és felmented.

Szerintem sokszor az ilyen zavaros lelkivilágú emberek tudnak a legnagyobb hatást gyakorolni a környezetükre. A nő, akit ismertem és szerettem, nemcsak velem tette meg ezt, hanem mással is... sőt volt olyan barátnője akivel a barátságuk is a zavaros viselkedése miatt ment tönkre, és utólag nagyon felszabadító volt látni, hogy akihez annyira ragaszkodtam valójában milyen zavart személy. Még a saját legjobb barátnővel is ugyanazt játszotta el, mint kapcsolatban.
Utólag bánni fogod, hogy mennyi időt gyászoltál el erre a nőre, aki lazán továbblépett. A gyászodat, és a szereteted olyan személy érdemli meg, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, és ragaszkodik. Neki kell ezeket tartogatni, és nem olyanra pazarolni, aki szánakozással néz erre a kapcsolatra. Azt kívánom, hogy olyan kapcsolatod legyen, amit ezzel a személlyel megéltél, és hogy meg tudd látni, hogy egészséges személyre kell az erődet, és az idődet odaadni, nem olyanra, aki azt se tudja mit akar, és az érzéseidet két lábbal tapossa. Mindaz amit vele átéltél mással is meglehet, vele volt az első olyan élményed, aki után tudod, hogy milyen karaktert keress. Tele van minden normális kapcsolatra vágyó emberekkel.
Azt kérdezted, meddig tart még ez. Addig tart amíg benne vagy. A ragaszkodásod nem biztos hogy meghatja. Én is reménykedtem abban hogy visszajön, több mint 2 évig. Ha így haladsz, akkor te is kidobsz az ablakon éveket. Rajtad múlik, de utólag nagyon bánja az ember az elpazarolt éveket. Nekem árulkodó hogy ő könnyen továbblépett. Szerintem ebből indulj ki. Egy igazán ragaszkodó személy nem tesz ilyet. Ahogy én látom, inkább megmenekültél egy olyan kapcsolattól, ahol borítékolva volt, hogy mikor megy szét.
Tapasztalatból beszélek. A merengésekkel, ábrándozásokkal, emlékekkel töltött idővel újabb tavasz,nyár van elpazarolva, miközben lehet hogy ott lett volna egy tényleg normális nő. Ha 32 évesen zavartabb, mint egy 14 éves, akkor ott te nem tudod ezt szerelemmel gyógyítani. Úgy nézem kicsit túl van a nő idealizálva... megértelek.... én is így voltam... de épp ezért kéne felébredni, mert az egész életed az ő pszichés kezelésére menne, és pár év után ha nem változik, akkor téged is tönkretesz, ami már most is zajlik, mert nem tudsz belőle kikeveredni. Ezt kellene észrevenned, meg hinned abban, hogy ugyanezeket a jó dolgokat egy másik személlyel is meg tudod élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!