Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel együtt voltunk egy nagyon rövid ideig, de visszement az exéhez. Kezdem túltenni magam rajta, de hetente többször írogat, hogy hogy vagyok és mi van velem. Én csak el akarom öt felejteni.
Hogyan adjam kíméletesen a tudtára, hogy ne keressen, mert nem vagyok rá kíváncsi?
Közös baráti társaság miatt néha találkozunk így nem akarok durva lenni.
2019. nov. 28. 18:59
1/3 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem levelezőtársként akartál jelen lenni az életében, így ne haragudjon, de nem is leszel.
2/3 anonim válasza:
Szépen megírod, hogy bocs ne keress, mert felkavarsz bennem dolgokat. Jogodban áll. Ha nem egy önző idióta, megérti.
3/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen megírod neki, hogy ne keresse többet a társaságodat, mert nem a haverja vagy neki és nem is leszel az, a másik meg az, hogy nem vagy rá kíváncsi. Aztán megvárhatod a válaszát, de szerintem felesleges, fogod és mindenhonnan, ahonnan csak lehetséges letiltod, hogy esélye se legyen arra, hogy felkeressen. Ameddig megadod az esélyét annak, hogy felkeressen, addig fel is fog keresni. És nem kell oda menni, ahol ő is van, csak ha már számodra közömbössé nem válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!