Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy azért szakítok vele mert egy smucig, tahó?

Figyelt kérdés
4 hónapja van barátom. Az ismerkedésünk alatt és azóta sem kaptam tőle soha semmit. Nincs virág, nincs csoki vagy chips nincs étterem, mozi. Amikor megyünk valahová volt, hogy én fizettem a szállást is. Én szoktam neki venni csokit ha a boltban járok. Volt, hogy elmentünk egy rendezvényre ahová ő hívott és kifizetette velem a jegy árát. Egyébként 4 lakása van, mind bérbe adva tehát nem csóró. Nem vagyok anyagias de egy férfi legyen már udvarias, én is szeretem meglepni a másikat. Nem tudok vele ezek után komolyan tervezni és emiatt borzasztóan kiábrándultam belőle. 29 éves férfi én pedig 24 éves nő vagyok.

2019. okt. 11. 16:07
1 2
 1/13 Rockarc ***** válasza:
95%

Nem kell mondani neki semmit, csak azt, hogy reszedrol vege. Majd ertetlenkedik egy sort, hogy birod kihagyni ot, mert o akkora parti a 4 lakasaval, hogy csak na. Kozben meg megsem.

43F

2019. okt. 11. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék vele biztosan!!!
2019. okt. 11. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki azt, hogy így lesz a legolcsóbb.
2019. okt. 11. 16:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Drágám, egy smucig disznó vagy. Befejeztem.
2019. okt. 11. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pali csak használ téged. Felesleges lenne bármit mondanod.
2019. okt. 11. 16:51
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Hol lehet ilyen jó barátnőt találni?:D
2019. okt. 11. 17:07
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

De gáz, sosem értettem az ilyet... Pont tőled sajnálja minden forintját? Egy tetves csokit nem bírt venned neked soha?

Elég csak arra gondolnod, hogy ha beteg leszel, még a gyógyszert is veled fizetteti ki? Vagy ha gyereked lenne tőle, akkor hogyan szállna be a buliba...

Vicces, pl még rám is többet költött egyetlen randi alatt egy pasi, mi együtt sem vagyunk - és nem kértem, sőt..-, de nem akart engedni fizetni.. És ez csak egy randi volt. Nem azt mondom, hogy ez a normális, sőt, én nem szeretem, ha fizetnek helyettem.

De szánalmasnak tartom azt is, aki még egy Boci csokitis képes kifizettetni a kasszánál a barátnőével a boltban. ( nem vicc, ez megtörtént sztori egy ismerős csajjal..)

2019. okt. 11. 17:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor eljutsz vele odáig, hogy szakítasz akkor legyél határozott és maradj is az. Hidd el ismerek pér ilyen parazita típust párnapon belül visszaédelgi magát utána "jó fiú" lesz kb 1 hónapig.
2019. okt. 11. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
14%

De miért venne bármit is?

Itt folyton azt tolják a lányok, hogy nekik egy pasi még egy pohár vizet se vegyen, mert ők FÜGGETLENERŐSKERESŐÖNELLÁTÓ NŐK, és nem eladóak!!!

2019. okt. 11. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Kihasznàl téged. Én szó nélkül dobnám.
2019. okt. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!