Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy azért szakítok vele mert egy smucig, tahó?
Nem kell mondani neki semmit, csak azt, hogy reszedrol vege. Majd ertetlenkedik egy sort, hogy birod kihagyni ot, mert o akkora parti a 4 lakasaval, hogy csak na. Kozben meg megsem.
43F
De gáz, sosem értettem az ilyet... Pont tőled sajnálja minden forintját? Egy tetves csokit nem bírt venned neked soha?
Elég csak arra gondolnod, hogy ha beteg leszel, még a gyógyszert is veled fizetteti ki? Vagy ha gyereked lenne tőle, akkor hogyan szállna be a buliba...
Vicces, pl még rám is többet költött egyetlen randi alatt egy pasi, mi együtt sem vagyunk - és nem kértem, sőt..-, de nem akart engedni fizetni.. És ez csak egy randi volt. Nem azt mondom, hogy ez a normális, sőt, én nem szeretem, ha fizetnek helyettem.
De szánalmasnak tartom azt is, aki még egy Boci csokitis képes kifizettetni a kasszánál a barátnőével a boltban. ( nem vicc, ez megtörtént sztori egy ismerős csajjal..)
De miért venne bármit is?
Itt folyton azt tolják a lányok, hogy nekik egy pasi még egy pohár vizet se vegyen, mert ők FÜGGETLENERŐSKERESŐÖNELLÁTÓ NŐK, és nem eladóak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!