Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy azért szakítok vele mert egy smucig, tahó?

Figyelt kérdés
4 hónapja van barátom. Az ismerkedésünk alatt és azóta sem kaptam tőle soha semmit. Nincs virág, nincs csoki vagy chips nincs étterem, mozi. Amikor megyünk valahová volt, hogy én fizettem a szállást is. Én szoktam neki venni csokit ha a boltban járok. Volt, hogy elmentünk egy rendezvényre ahová ő hívott és kifizetette velem a jegy árát. Egyébként 4 lakása van, mind bérbe adva tehát nem csóró. Nem vagyok anyagias de egy férfi legyen már udvarias, én is szeretem meglepni a másikat. Nem tudok vele ezek után komolyan tervezni és emiatt borzasztóan kiábrándultam belőle. 29 éves férfi én pedig 24 éves nő vagyok.

2019. okt. 11. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
"Drágám, egy smucig, önző, tahó vagy!"
2019. okt. 11. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Állj ki elé, ezt így meg lehet neki mondani, hogy ez a spúrsága roppabt kiábrándító, azt isten áldja.
2019. okt. 11. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
9-es, a "figyelmesség" szó mond neked valamit, vagy értelmező kéziszótár kell esetleg?
2019. okt. 12. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!