Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ghostingolt, hogyan felejthetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingolt, hogyan felejthetném el őt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival (30+), akinek nagyon tetszettem, az elején kezdeményező volt, párszor találkoztunk, majd miután elkezdett volna alakulni valami, már elmúlt a lelkesedés valamiért, távolságtartó lett, már én írkáltam neki, szinte, hogy mikor akar szexelni (biztosan bejöttem neki, mert csók vagy simogatás alatt felállt neki). Azóta nem ír... Hogy tudnám elfelejteni? Próbálok másokkal ismerkedni, de csak rá tudok gondolni...
2019. nov. 22. 18:12
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Felejtsd el! Már a múltkori kiírt kérdésedre is megkaptad a választ amit nem akartál elfogadni! Na ugye, megmondtam!
2019. nov. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!