Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell elengedni valakit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elengedni valakit? Honnan tudom hogy már túl vagyok rajta? Van valamilyen folyamata?

Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 19:12
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
17%

Próbálsz minél kevesebbet gondolni rá, ott szakítod meg vele a kapcsolatot, ahol csak tudod...

Ha már kicsit sem gondolsz rá, ugrik be apró dolgokról, onnan tudod, hogy sikerült elengedned. Folyamata, mint mindennek, ennek is van, de viszonylag hasonló a séma mindenütt.

2019. nov. 17. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Jó kérdés

Én régebben nagyon szerelmes voltam egy nőbe de sajnos nem jöhetet össze.Persze azóta már férjnél van gyerek stb.Mindig beszélünk facen de találkozni nem találkozunk most akartam de persze hogy nincs idejük ugy erzem ha ír akkor nem kellenek rá válaszolni de ez olyan nehéz

2019. nov. 17. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egyszerű. Eszedbe fog jutni sokáig. Főleg, ha igazán nem is akarod még. Ha van benned egy kis remény...

Valahogy meg kell próbálnod másra koncentrálni , emberek között lenni, lefárasztani magad. Viszont ott az este, amikor magadra maradsz a gondoltaiddal, az a legnehezebb. Ismerős helyzet sajnos. Talán majd az idő segít, elfogadjuk, hogy már nem az életünk része, de egy darab mindig emlékezni fog rá.

Jön majd valaki, aki felé képes leszel nyitni és rágondolni, vele fogsz majd sok időt tölteni.

2019. nov. 17. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig megszüntetni lehetőleg minden kapcsolatot,elterelni a figyelmet munkával,hobbival,tanulással,baráti kikapcsolódással stb.

Majd idővel már szinte eszedbe sem fog jutni,vagy megjelenik a baráti hiánya ha a kapcsolatotoknak voltak mélyebb rétegei is.

2019. nov. 18. 01:15
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem muszáj haragban elválnotok, nálunk sajnos tovább folytatódtak a viták, tiltanunk kellett egymást a béke érdekében. Azóta telefonon sem keres, a nővérem gyermekének születéséhez sem gratulált... Tehát lezártunk végleg mindent. Azt javaslom, törölj ki közös képeket vagy emlékeket ami hozzá fűződik, nem muszáj mindent, hisz mégiscsak az élete része voltál. 🙂 Talán így könnyebb lesz a felejtés. Ismerkedj, barátkozz. Én most több, mint 3 hét után kezdek el újra ismerkedni, esetleg randizni is ha úgy alakul, mivel nagyon magányosnak érzem már magam. Itt helyben nem is nagyon vannak barátok és érzem, hogy kell egy társ. Ha te is azt érzed, hogy most már ideje továbblépni, akkor lépj. Sok sikert! 😉
2019. nov. 18. 15:08
 6/9 Meton ***** válasza:
21%

A felejtés kamu dolog. Az emberi agy nem olyan, mint egy merevlemez, hogy kedvünk szerint törölhetjük. Ami bekerül, az ott marad, örökre.

Az elengedést inkább ahhoz hasonlítanám, amikor állsz az egyik lábadon. Át kell állnod a másikra, hogy fel tudd emelni. Az elengedés pont így működik. Kell valaki más, aki tudja azt, amire szükséged van. Ha megvan, akkor már csak választani kell. A képeket nem magad miatt kell eltüntetni, hanem mert senki sem fogja eltűrni. A fejedben úgyis ott maradnak.

2019. nov. 19. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Kijössz majd ebből a helyzetből/állapotból. Én majd' belepusztultam, miután elküldött a félig-feleségem, ilyenkor sokáig nagyon szenvedünk, a túlélés re kell koncentrálni, és az idő majd sokat segít - de ki kell szenvedni.
2019. nov. 22. 05:55
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 vok.Ez az egyik lábról átállni a másikra jó hasonlat is, meg nem is. Mert, míg a lábváltás könnyen megy egy átlagembernek, addig az elengedés iszonyú nehéz és hosszadalmas is. Drukkolok az elengedőnek - menni fog, csak most embertelen a helyzet. Én fizikailag is majdnem belepusztultam. Este lefeküdtem, de aludni jó, hogy nem tudtam. Kabarékat hallgattam éjjeleken keresztül (ez sok éjjelt jelent). És az is egy állandósult dolog volt, hogy amikor lefeküdtem, úgy éreztem, nem kapok levegőt - és éjjel tuti, hogy végem lesz, "leadom a szerelést"
2019. nov. 22. 14:59
 9/9 Meton ***** válasza:
A legrosszabb dolog a depresszió, azt mindenképpen el kell kerülni. Nem szabad harcolni az érzések ellen, mert csak veszíthetsz. El kell fogadni, az van, ami van. Viszont közben szabad s lettél és sok dolog van, amihez pont ez a függetlenség kell. Ha valamit kapcsolatban nem tehettél meg, azt most megteheted. Egyébként nem rossz ötlet utazásra befizetni. Sokan utaznak egyedül, akár új barátokat is lehet szerezni. A lényeg, hogy az élet nem állt meg, csak kaptál egy plusz terhet, amit viselned kell. Majd idővel megszokod.
2019. nov. 23. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!