Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elengedni valakit? Honnan tudom hogy már túl vagyok rajta? Van valamilyen folyamata?
Próbálsz minél kevesebbet gondolni rá, ott szakítod meg vele a kapcsolatot, ahol csak tudod...
Ha már kicsit sem gondolsz rá, ugrik be apró dolgokról, onnan tudod, hogy sikerült elengedned. Folyamata, mint mindennek, ennek is van, de viszonylag hasonló a séma mindenütt.
Jó kérdés
Én régebben nagyon szerelmes voltam egy nőbe de sajnos nem jöhetet össze.Persze azóta már férjnél van gyerek stb.Mindig beszélünk facen de találkozni nem találkozunk most akartam de persze hogy nincs idejük ugy erzem ha ír akkor nem kellenek rá válaszolni de ez olyan nehéz
Ez nem egyszerű. Eszedbe fog jutni sokáig. Főleg, ha igazán nem is akarod még. Ha van benned egy kis remény...
Valahogy meg kell próbálnod másra koncentrálni , emberek között lenni, lefárasztani magad. Viszont ott az este, amikor magadra maradsz a gondoltaiddal, az a legnehezebb. Ismerős helyzet sajnos. Talán majd az idő segít, elfogadjuk, hogy már nem az életünk része, de egy darab mindig emlékezni fog rá.
Jön majd valaki, aki felé képes leszel nyitni és rágondolni, vele fogsz majd sok időt tölteni.
Egy ideig megszüntetni lehetőleg minden kapcsolatot,elterelni a figyelmet munkával,hobbival,tanulással,baráti kikapcsolódással stb.
Majd idővel már szinte eszedbe sem fog jutni,vagy megjelenik a baráti hiánya ha a kapcsolatotoknak voltak mélyebb rétegei is.
A felejtés kamu dolog. Az emberi agy nem olyan, mint egy merevlemez, hogy kedvünk szerint törölhetjük. Ami bekerül, az ott marad, örökre.
Az elengedést inkább ahhoz hasonlítanám, amikor állsz az egyik lábadon. Át kell állnod a másikra, hogy fel tudd emelni. Az elengedés pont így működik. Kell valaki más, aki tudja azt, amire szükséged van. Ha megvan, akkor már csak választani kell. A képeket nem magad miatt kell eltüntetni, hanem mert senki sem fogja eltűrni. A fejedben úgyis ott maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!