Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult valakivel, hogy a párja valamilyen abszurd, nevetséges okból szakított? Ha igen, mi volt az?
Egy etteremben voltunk, az egyik falon tevek voltak, es en neztem a meccset rajtuk. Masnap reggel szakitott velem, mert hogy o latta, hogy masokkal szemeztem egesz este, es csak hazudtam hogy a meccset neztem.
Ja es, en vagyok a női tag :'D.
1-es... hát, durva.:)
6-os, az se semmi.:D
Velem így még nem szakítottak, de egy szakításom után az akkor már expartner elmagyarázta, hogy nagyon szeret, csak ez így nem működik, de örülne, hogyha a későbbi gyermekeinek a keresztapja lennék.. :D
Én gyakran szakítok ilyen vicces okokkal, szerintem tök buli... :D Nem kell mindig komolyra venni a figurát. :'D
20L
Nem az ö részéröl volt a szakitás de ez nálam kiverte a biztosítékot...
„Szeretlek de nem vagyok szerelmes ,de maradjunk együtt mert fájna ha nás pasival látnálak”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!