Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Előfordult valakivel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult valakivel, hogy a párja valamilyen abszurd, nevetséges okból szakított? Ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy etteremben voltunk, az egyik falon tevek voltak, es en neztem a meccset rajtuk. Masnap reggel szakitott velem, mert hogy o latta, hogy masokkal szemeztem egesz este, es csak hazudtam hogy a meccset neztem.

Ja es, en vagyok a női tag :'D.

2016. júl. 22. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
1., bocs, én nem szoktam ilyet visszakérdezni, de ez most komoly? Igazi dolog? Tényleg így volt? Alig akarom elhinni.
2016. júl. 22. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Abszurd, nevetséges vagyok, tehát szakító ok vagyok.
2016. júl. 22. 16:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eskuszom, hogy igy tortent. A meccs vege utan hazamentunk, egesz este hallgatott, majd reggel is es aztan kesobb messengeren kezdett el veszekedni velem, hogy "o mindent latott". Jo fel oraig nem is ertettem hogy mirol beszel.
2016. júl. 22. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem imátkoztam vele hangosan étteremben vacsora előtt. Csak randiztunk, és nem is bántott annyira a dolog.
2016. júl. 22. 16:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a probléma, hogy eljárok esténként futni. Nagyjából 8 óra tájékán egészen 9-ig, kb ilyenkor tudtam rá végre időt szabni. És azt mondta, hogy nem elég, hogy egésznap dolgozom, ha hazaérek 6 óra után akkor is főzök meg mosok és takarítok, de ezután még elmegyek futni is és rá nem marad semmi időm, pedig egész nap otthon van. :D
2016. júl. 22. 16:42
 7/14 anonim ***** válasza:
És én is nő vagyok :D
2016. júl. 22. 16:42
 8/14 anonim ***** válasza:

1-es... hát, durva.:)

6-os, az se semmi.:D

Velem így még nem szakítottak, de egy szakításom után az akkor már expartner elmagyarázta, hogy nagyon szeret, csak ez így nem működik, de örülne, hogyha a későbbi gyermekeinek a keresztapja lennék.. :D

2016. júl. 22. 18:24
 9/14 cukilányka 0.0 ***** válasza:
0%

Én gyakran szakítok ilyen vicces okokkal, szerintem tök buli... :D Nem kell mindig komolyra venni a figurát. :'D

20L

2016. júl. 22. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem az ö részéröl volt a szakitás de ez nálam kiverte a biztosítékot...

„Szeretlek de nem vagyok szerelmes ,de maradjunk együtt mert fájna ha nás pasival látnálak”

2016. júl. 22. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!