Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mégis, hogy lehet túlélni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis, hogy lehet túlélni ha elveszítjük életünk szerelmét, értelmét és 45 évesen. Amikor már nem vár minden sarkon új szerelem?

Figyelt kérdés
Erős voltam,túlélő..sokszor a nulláról keztdtem újra..most meglepnek a saját gondolotaim.Megijesztenek.Üres lett az életem,minden értelmetlen.Még levegőt vennem is fáj.Csúnya gondolatok járnak a fejemben..segítsetek..főleg aki élt át ilyet.
2019. nov. 9. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Össze kell szedned magad. Annyi nehézség van az életben amit el kell viselni, nem lehet egy kapcsolat vége miatt ennyire padlót fogni.

Gondolj arra,hogy mi lesz ha belebetegszel és a gyereked óriási távolságra van Tőled. Engem ez jobban megviselne mint egy szakítás ami valószínű azért történt mert nem működött jól a kapcsolat.

2019. nov. 11. 08:06
 12/12 anonim ***** válasza:
szia, hogy vagy ?
2019. nov. 30. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!