Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek akkor vége?
3 éve vagyunk együtt, 30-hoz közel mindketten. Hatalmas szerelem volt tényleg, leírni sem tudnám. Ahogy teltek az évek sajnos megkopott a dolog, a párom szerintem megunt, meg folyton kifele jacsintgatott de mindig visszakönyörögte magát.. persze a bizalmam sosem tudta hosszútávra visszaszerezni, de annyira szerettem, hogy mindig visszafogadtam.
A sztori: beadta az áthelyezési kérelmét Budapestre, kapott egy ajánlatot. 250 kmre itthonról. Teljesen ki van virulva, hogy mehet, és tök boldog. Mondtq hogy alig várja, környezetváltozás, uj emberek, stb. Rég láttam így.. én nem tudok több okból sem menni vele. Mondtam neki anno, hogy sajnos a távkapcsolat nem menne köztünk, így valszeg ha elmegy, vége. Most hogy itt van a nyakunkon, kezdek ráeszmélni, hogy pár hónap és elmegy. Majdnem sírtam ahogy ezeket mondta hogy várja hogy mehessen. Van egy kisfiam, aki imádja őt, nagyon félek, hogy mi lesz a kis lelkével hogyha eltűnik az életünkből :(

"... folyton kifele kacsingatott de mindig visszakönyörögte magát..."
Te már itt hibáztál, hogy foggal-körömmel ragaszkodtál hozzá. Egyáltalán miért tetted? Semmibe néz a mai napig, de azóta is vele vagy. Gratulálok. De lefogadom, hogy a női bosszú olyan szerencsétlen srácon fog csattanni, aki semmiről sem tehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!