Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotok, ha adódna egy jobb lehetőség?
Figyelt kérdés
Ha valaki kedvesebb lenne, okosabb, szebb, gazdagabb, jobb az ágyban és hajlandó lenne járni veletek, akkor elhagynátok?2019. okt. 28. 19:39
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem, mert így sincs párom.
12/18 anonim válasza:
Sajnos igen, újabban egyre többet gondolkodok ezen. Valószínűleg ettől függetlenül is szakítás lesz ebből, de egy lehetőség könnyen megadná a lökést ahhoz, amit eddig nem mertem meglépni.
35f
13/18 anonim válasza:
Próbálkozott már nála okosabb, gazdagabb vagy helyesebb, de olyan, akivel nála jobban összeillenénk még nem. Szerintem, olyan nincs is, de nem adnám akkor sem, ha találkoznék ilyen férfival.
14/18 A kérdező kommentje:
Tudok olyat, aki elhagyta a párját terhesen, mert adódott egy jobb lehetőség.
2019. okt. 28. 20:23
15/18 anonim válasza:
Nem.
Ezt nem lehet így kiszámolni, hogy ki miben jobb és miben rosszabb, egy ember sokkal több ezeknél a dolgoknál. Ha én a barátomat szeretem úgy ahogy van, akkor nem érdekel hogy más mennyivel kedvesebb vagy gazdagabb. Vele van egy csomó közös emlékünk,és nem csak azt tudom, hogy ő milyen, hanem azt is hogy a kapcsolatunk milyen. Tudom, hogy nekem ő jó, egy másik ember meg mindenképpen bizonytalan tényező lenne, még akkor is, ha jobb lehetőségnek tűnne.
16/18 anonim válasza:
Nem, mert nyilván van mindenkinél szebb, gazdagabb..., de azért a párom, vele alkotok egy egészet és évek összecsiszolódását nem fogom azért kidobni, mert a másiknak 1 centivel nagyobb a farka. Olyan ostobák és felszínesek vagytok. Volt már valaha kapcsolatotok, leszámítva a hétvégi dugást bebaxva?
17/18 anonim válasza:
#14 engem meg a ferjem hagyott el amikor terhes voltam,mert adodott egy jobb lehetoseg. Mindenre van pelda es az ellenkezojere is.
18/18 anonim válasza:
Utána meg őt is, mert tőle is találtál egy szebbet, jobbat, gazdagabbat? Baromság. Ha szeretem a párom nem cserélgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!